Oční ordinace
Klánovická 487, Praha

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

C

Jsem spokojen, chodím k paní doktorce již přes 10 let. Byla to právě ona, kdo mě nalezl opravdu přesnou korekci na můj astigmatismus . Velmi oceňuji její preciznost při kontrolách zraku.

Chodím k paní doktorce již 16 let a jsem maximálně spokojený. Je velmi pečlivá, díky čemuž mi brýle a kontaktní čočky perfektně sedí.

R

Je mi líto to číst.R.

Chodila jsem k paní doktorce před 15 lety tak mi zařízení ordinace nevadilo.Vyšetřila mi vždy pečlivě,mám komplikované oční vady a upozornila na slevu operace laserem -netušila že mi v Lexumu odoperují tupozraké oko a po operaci mi upozorní že mozek je už zvyklý zpracovávat předoperační stav.Tak že mi z kapsy vytáhli 13 tisíc korun zbytečně.Bohužel jména těch lékařů už nevím.

I

Paní doktorka je sice nervozní,což některé pacienty odrazuje,ale po konfliktním začátku k ní chodím ( i s manželkou) dále a jsem velmi spokojený. Paní doktorka je velmi pečlivá a výborná lékařka. Jsem v důchodu a mám glaukom. U paní MUDr.Blovské mám jistotu profesionálního a důkladného vyšetření. Chodím k ní rád.

Pokud chcete prožít návrat v čase do r. 1980, jste u pí. MUDr. Blovské správně....temná zatuchlá ordinace s permanentně zataženými žaluziemi, s dvacetikilovým prastarým psacím strojem na oprýskaném stole místo PC, s těžkou plechovou kartotékou (!!) s ručně psanými záznamy o pacientech, s absencí zdravotní sestry (přece jí nebude platit !!), s neurvalým chováním paní doktorky, která během vyšetření zvedá jeden telefon za druhým a objednává další a další zatím nic netušící pacienty, toť vskutku retro v pravém slova smyslu !!! Pokud ovšem máte jakýkoliv problém s očima, zapřísahám vás, jděte jinam !!!

K paní Dr. Blovské chodím již řadu let a jsem s ní velmi spokojený. Po odborné stránce nemám co vytknout. Vždy se mi plně věnovala, poradila i doporučila. A po té zde kritizované stránce - každý jsme někdy ne zrovna příjemný a milý. Byl jsem svědkem, když slušně vysvětlovala dost arogantnímu pacientovi, proč ho nemůže vzít. Onen pacient se k ní choval jako hulvát!

Paní doktorka je na pacienty zlá. Nemá sestru a má pořád veliké zpoždění. Každý, kdo na ní promluví se vystavuje nebezpečí, že dostane vynadáno. Tuto lékařku nedoporučuji.

E

Od této paní doktorky,jsme celá rodina dávno odešli.Nikdy nedodržela čas objednání,nikdo nesměl klepat na dveře,protože ji rušil při práci.To všechno chápu,ale proč tedy nezamněstnává sestru,která by vyřizovala administrativu apod?Odpověď znám,nebylo by drahé dovolené v Mexiku.

Byl jsem u paní doktorky vždy spokojený.Je příjemná a je to profesionálka.Určitě ji doporučuji.