naprosto spokojený.Ve všem vyhový,dá se s ní domluvit a hlavně,má lidskej přístup k pacientům,můžu jen vřele doporučit
jsem nadmiru spokojena s pani doktorkou ma pekny prisup k pacientum a svoji profesi rozumi chodim k ni jiz dvacet let
Je vidět, že svému oboru rozumí a má vynikající přístup k lidem. co říci víc?
;-)
Všem doporučuji.
baros zdenek
N E J L E P S I !!!!!!!!!!!!! NEJEN PROTO,ZE JE TO MUJ SEF!!!
xxx
K paní doktorce chodím od malička, i moji sourozenci, také rodiče a prarodiče. Paní doktorka je výborná! Mohu jen a jen doporučit. Je milá, příjemná, má profesionální přístup. Výhodou je i dobrá ordinační doba, dva dny v týdnu ordinuje odpoledne, což určitě my, pracující, oceňujeme. Jediné, co mě vadí, jsou dlouhé čekací doby (i tři měsíce), když se chci objednat na prohlídku nebo s nějakým problémem. Ale je fakt, že při tolika pacientech se není čemu divit.
Sedláčková
Výborná!
Hana
K paní doktorce Berčíkové chodíme celá rodina a jsme všichni moc spokojeni.
Ošetření je vždy téměř bezbolestné, / za kazy si můžu sama/, a co se týče přístupu,profesionální,vynikající.Nikdy jsem si nemyslela, že se člověk může cítit u zubaře příjemně!
Karolína
K paní doktorce Berčíkové chodím od malička i celá moje rodina. Můžeme jen říct, že lepší zubařku jsme si vybrat nemohli. Jsme skutečně spokojeni.
Lucie
Vynikajicí zubařka.