Československé armády 414, Nové Strašecí
Nazory
mkutina
Co ještě jiného dodat, výborný profesionální přístup, příjemné jednání jak od paní doktorky tak od obou sester, jenom ta čekací doba je dosti dlouhá. Martin Kutina
kloubkova.petra
Za paní doktorkou dojíždim přes celou Prahu,mám to vždy jako celodenní výlet i s čekáním v čekárně,ale stojí mi to za to,u doktorky se čeká vždy aspon 2 h,někdy i 3-4h,ale já si raději počkám,protože doktorka je užasná,vnímá mě jako celek i s ostatními chorobami,podporuje mě a vždy naslouchá. Dokonce jsem paní doktorce volala,že mám problém a řekla at přijedu a to co doktorka Suchanová zanedbala a mávla nad tim rukou,tak tato doktorka mě vyslechla,poslala mě ke specialistovi s lékařskou zprávou a doporučením,kde mi byl zjištěn zápal plic. Nebýt jí,tak nevim jak by to dopadlo a tím jí moc děkuji za její ochotu,pochopení a pomoc. Je nejlepší doktorka kterou mám.
Dana Šumová
Paní doktorku znám řadu let jako její pacient. Je úžasná. Nám, pacientům se věnuje se vší myslitelnou péčí a pozorností, Naslouchá nám a snaží se vidět problémy pacienta ve všech souvislostech. Zajímá jí celý člověk a často objevuje zdroje potíží až hluboko v minulosti s vazbou na bývalé nemoci, které pacient prodělal. Daří se jí předvídat možné komplikace, ještě než nastanou. Její záznamy oceňují i jiní specialisté na velkých klinikách a i z těchto stran má u nich opravdu dobré jméno. Takovéto lékaře potkává člověk zřídka na specializovaných pracovištích a skoro nikdy v terénu. Přála bych si, aby všichni studující medicíny, až přijdou do praxe, viděli pacienta tak, jako ona. Z tohoto pohledu čekání na vyšetření není podstatné. Jen mám obavu o její zdraví, takovéto nasazení může být pro ni velmi rizikové. Děkuji paní doktorko za všechno.
Pečlivá, příjemná, v čekárně si počkáte sice dvě hodiny, ale tento čas právě věnuje paní doktorka svým dalším pacientům a stejně tak ho potom věnuje vám. Nedbá na své osobní volno, pacient je pro ni na prvním místě, a za to jí moc děkuji, Magda Pelcová
Paní doktorka,která se věnuje opravdu každému pacientovi,je velice ochotná,milá a šikovná.A hlavně své práci skutečně rozumí.Když k ní jdu,nemám pocit,že obtěžuji,ale že se mi teď bude věnovat odborník,který se mi snaží pomoci..
Kapája
Paní doktorka s velkým P, je velmi milá a pacientům se maximálně věnuje:). DOPORUČUJI, Kristýna Pelcová Nové Strašecí
jeden z mála lékařů,který se věnuje pacientům plně a svojí profesi ovládá.
Velice příjemná,ochotná,pečlivá,takových doktorů kéž by bylo více.Můžete se otevřeně na cokoliv zeptat,nikdy Vás neodbyde,zkrátka jedinečná doktorka.V.
Znám paní doktorku téměř 20 let. Po jejím odchodu z rodinných důvodů z Endokrinologického ústavu v Praze jsem nezaváhala a okamžitě se zaregistrovala na jejím nynějším působišti. Vstřícná, pečlivá, empatická,zachránila mi kosti - prostě super!!!! Važme si jí. D. R..
Beze sporu nejlepší internista na okrese Rakovník. Nehovořím jako pacient, ale jako kolega. Vstřícná, milá, ochotná a hlavně perfektní odborník a velice pečlivá lékařka. Bohužel, je sama na obrovské kvantum pacientů, takže nové pacienty již nepřijímá, i když zájem by byl obrovský.
Kéž by bylo více takových lékařů. Paní doktorko, přeji pevné nervy a vydržte!!! J.P.
Upravit nebo spravovat profilObjednejte se na ZnamyLekar.cz