Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 2 Více
Zobrazit ostatní profily hematologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Vyšetření krve
Základní vyšetření
Úsudek o zdravotním stavu
G. Molová
Doporučuji, kéž by takových doktorů a sestřiček bylo více!
Marie Ch.
Výborná komunikace, profesionální přístup, paní doktorka i sestřička velmi ochotné. Paní doktorka mi vyhověla a pomohla mi. Doporučuji, kéž by takových doktorů bylo více!
Jana V.
paní doktorka i sestra jsou příjemné, sestřička umí perfektně odebírat krev, a paní doktorka vše vysvětlí
Pavlína M.
Paní doktorka i paní sestřička jsou úžasné empatické dámy. Paní doktorka mi vyhověla s věcí, se kterou by mi vyhovět nemusela, ale ochotně mi pomohla Vše krásně vysvětlila a nabídla mi další pomoc. Paní sestřička je též moc milá, s pacienty si povídá a člověk se tam cítí velmi příjemně a uvolněně a když přijde negativní zpráva, snaží se psychicky podpořit. Děkuji Vám, paní doktorko i sestřičko za takový přístup, ze kterého by si měli brát všichni příklad
AS.
Paní doktorka je skvělá, všechno mi vysvětlila, žádné čekání, žádné povyšování! Byl jsem velmi příjemně překvapený, poněvadž na takovýto přístup jsem doposud nebyl zvyklý.