Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jars
Naprostá spokojenost. Velmi dobrá, pečlivá a příjemná lékařka. Nikdy nikoho neodbyde a hlavně nikdy nepůsobí uspěchaným dojmem jako někteří jiní lékaři.
ET
Velmi dobrá paní doktorka, ochotná, vstřícná. Zajímá se o svého pacienta nejen po fyzické, ale i po psychické stránce. Snaží se se vším pomoci, poradí a pečlivě vykonává svou práci. Jsem za ni moc ráda!
Deliev
Paní doktorka mi vždycky dobře poradí, neváhá udělat spoustu testů, aby zjistila přesnou diagnózu. Vždycky si najde čas, aby mě vyslechla.
větrovský
velmi zodpovědný přístup k preventivním kontrolám
Pochobradská
Sice k paní doktorce nechodím trvale,ale pouze na záskoky,ale i tak jsem ji dost zažila,je to vynikající chytrá,inteligentní no prostě výborná lékařka bez jediné chybičky vždy mi velice pomohla nic neponechala náhodě a navíc je moc hodná a milá a to platí i o sestře obou si velmi moc vážím já i manžel
Jana Malá
Podle mínění mého i známých nejlepší doktorka ve městě Dvůr Králové. Velmi si jí vážíme.
Je to velice chytrá paní doktorka, má obrovský přehled (co se týká medicíny i mimo)Je vstřícná, umí naslouchat pacientovi, je ochotná mu vše vysvětlit. Zároveň vzbuzuje respekt, a to i u starších lidí, ikdyž je mladá. Nepodcení žádné vyšetření, je velice svědomitá,poctivá.
Nejlepsi prakticky lekar ve Dvore Kralove a jeho okoli.
Dekuji Vera Sourkova
S paní doktorkou jsem velmi spokojená.Při jakékoliv návštěvě ordinace je její přivítání a další jednání a konzultaci plně uspokojující.Myslím si že je dost lékařů kteří by se měly od této paní supr doktorky přiučit.Svou dobrou radou a přístupem k pacientům pohladí i na duši. Kejzlarová D.
klidná,vstřícná,trpělivá, lékařka rád se pod svuj názor podepíšu Karel Hrdina