Nelze objednat online
Přijímáme pouze dětské nové pacienty(z důvodu naplnění kapacity a special.v oboru pedostomatologie)
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Nelze objednat online
U Husova sboru 2012, Pardubice
Stomatologická poliklinika Pardubice, spol. s r.o.
U Husova sboru 2012, Pardubice
Stomatologická poliklinika Pardubice, spol. s r.o.
Keřtová
Vynikající stomatolog, výborná sestřička, vše je v naprostém pořádku; bez připomínky. Doporučuji a moc děkuji.
Kakrda Martin
K paní doktorce chodím s manželkou i dcerou. Je to nejlepší stomatolog, kterého jsem kdy potkal. Při každé návštěvě zubaře jsem byl vždy nervozní, u paní doktorky se to změnilo. S trochou nadsázky mohu říct, že se i trochu těším.
K paní doktorce už nějaký ten rok chodím a jsem s ní spokojená. Kontroluje opravdu důkladně a šetrně :)
super
K paní doktorce chodím s dcerou asi od 3 let. Výborná paní doktorka, trpělivá a pečlivá. Jsem s ní velmi spokojená. Pluhařová
Michal
Velmi dobrá lékařka - dělala mi zbuby a vždy ohleduplně -ptala se zda to nebolí ...Od té doby co chodím k Mudr. Sákrové se už zubaře nebojím:-D
M.
Nejlepší stomatolog, ke kterému jsem kdy chodila.Milá, vstřícná a hlavně PEČLIVÁ a JEMNÁ!!!! Všem vřele doporučuji!!!
Q3X||aSD
Paní doktorka je moc hodná a vůbec to od ní nebolí !!!!
maminka
K paní doktorce chodí dcera a jsme velice spokojeni.
Alena
k paní doktorce chodíme celá rodina, jsme s ní velice spokojeni, poradí, doporučí ....
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích