Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Rehabilitační léčba některých druhů funkční sterility metodou L. Mojžíšové • 1 450 Kč
Běžný termín • 1 450 Kč
Cvičení pro starší lidi • 180 Kč +17 Více
Cvičení v těhotenství • 180 Kč
Diagnostické vyšetření • 850 Kč
Funkční trénink • 850 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Terapie myofasciální
Terapie pro těhotné ženy
Vyšetření pohybového aparátu
Fyzio Balance
Zabývám se podporou plodnosti komplexním přístupem. Využívám zejména Metodu Ludmily Mojžíšové, techniky hormonální jógy, jógové relaxace. Pokud plánujete miminko, můžete se přidat do soukromé skupiny na Facebooku K miminku přirozeně https://www.facebook.com/groups/492420411783891 nebo si napište mejlem o odběr novinek.
Praxe v oboru:
2014 -
fyzioterapeut v ordinaci Fyzio Balance
2014 -
fyzioterapeut v ordinaci prof. Petra Wendsche
2011 - 2014
fyzioterapeut v Centru léčebné rehabilitace MUDr. A. Koukal
2011 -
lektor cvičení pro těhotné a cvičení pánevního dna
2009 - 2011
fyzioterapeut na ambulanci v Praze Nuslích během magisterského studia
2008 - 2009
fyzioterapeut na Lůžkovém rehabilitačním oddělení Fakultní nemocnice Brno Bohunice
2008 -
lektor zdravotního cvičení, cvičení na gymnastických míčích
2007 - 2008
rehabilitační asistent pro rodiny s dětmi s těžkým zdravotním postižením v projektu Rodina a handicap
2006 - 2011
školní praxe na nemocničních lůžkových odděleních
Studium fyzioterapie:
2009 - 2011
Univerzita Karlova v Praze, Fakulta tělesné výchovy a sportu - získaný titul Mgr.
2005 - 2008
Ostravská univerzita v Ostravě, Fakulta zdravotnických věd - získaný titul Bc.
Odborné kurzy:
SM Systém
Kineziotaping
Jóga pro těhotné systémem A. Smékalové
2012
Fyzioterapeutické postupy a metody v těhotenství a po porodu
Shiatsu
2011
Metoda Ludmily Mojžíšové - léčba ženské funkční sterility
2010
Funkční manuální medicína - řetězení v pohybovém aparátu
2008
Nespecifické mobilizace, Míčková facilitace
Principy sezení a správné polohy
2007
Reflexní masáž
2006
Klasické masáže
Publikace a články
Anna Š.
Paní magistra je vždy velice usměvavá, pohodová a trpělivá. Na skupinovém cvičení Zdravá záda dokáže vytvořit velice příjemnou atmosféru. S Fyzio Balance mám jen ty nejlepší zkušenosti, doporučuji! :)
Marie
Pani fyzioterapeutka je velmi prijemna a empaticka. Stale se usmiva. Snazi se pomoci a vi, o cem mluvi. Ma lidsky pristup, jeji rady mi opravdu pomohly a napr. kycel uz me po chuzi neboli diky zmene postoje. Byla jsem zde dvakrat. Pokazde jsem povedela, s cim prichazim. Pani fyzioterapeutka se podivala, jak stojim a v cem je problem. Pak mi vse vysvetlila a ukazala spravnou pozici i cviky, ktere mi k ni pomuzou. Jsem ji moc vdecna. Z terapie vzdy odchazim s usmevem. Dekuji.
R.B.
Paní Markéta,byla velmi empatická,zjištovala příčinu mých bolestí,promasírovala,ukázala spoustu cviků,aplikovala tejpy,jsem spokojená.
J. K.
Nemůžu jinak než Mgr. Markétu Muchovou doporučit. Přišel jsem s přetrvávající bolestí zad, s kterou jsem již neúspěšně byl v minulosti u jiného fyzioterapeuta. Paní Muchová to ovšem skvěle zvládla. Nezabývala se pouze zády, ale zhodnotila celé mé držení těla. Celkově zhodnotila, na co si dát pozor a také přesně určila zdroj bolesti zad. Nakonec doporučila cvičení a na co si dát pozor. Po pár týdnech už záda nebolí.
Paní Muchová byla velmi sympatická a ochotná. Až zase bude nějaký problém, vím kam zajít.
Janko Marohnić
I came in because I had pinched nerve on my back a few days back. Markéta explained to me exactly why it happened, gave me a treatment, and taught me exercises I should do at home to prevent it from happening in the future. She has a very kind and warm approach, with a genuine interest to help you. It was a pleasure, and would come again any time.
L.R.
Paní Mgr. Muchová bola veľmi príjemná, profesionálna ,všetko mi vysvetlila a pomohla mi. Je vidno, že práca ,ktorú robí ju naozaj baví. Bola som veľmi spokojná. Odporúčam :)
Darina
Paní Muchová je veľmi milá, ochotná, všetko podrobne a zrozumiteľne vysvetlí. Bola som s bolestí krční páteře, zanalyzovala mi celé držení těla a doporučila cviky. Kto zvažuje návštevu fyzioterapeuta určite pani Mgr. Muchovú vrele odporúčam.
leestone
Fyzioterapie me pomohla, bylo me nauceno jak spravne drzet telo pomoci cviku.
Prijemny pristup, ochota.
Vrele doporucuji
mazancov
Markéta mi velmi pomohla, oceňuji její profesionální a milý "lidský" přístup. Pravděpodobně v sobě najdu dost odvahy, abych zašla i na její "skupinové" cvičení (které jinak nepreferuji).
f.bi
Paní Muchová je úžasná a naší spolupráce si vážím od první konzultace. Šla jsem za ní s typickými produktem sedavého zaměstnání: s "hrbem" na zádech, poté, co jsem si několikrát od různých lékařů vyslechla, že tak to je a v mém věku (35 let) už s tím nic dělat nepůjde. Tak přesně tohle od paní Muchové NEuslyšíte. Kombinací masáží, cviků, trpělivosti a pečlivosti, se moje záda pomalu, ale jistě zlepšují. Jsem velmi vděčná za její pozitivní přístup, laskavost, ochotu a profesionalitu. Vřele doporučuji!
24 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Již 3roky tvoří se mi hlen v nosohltanu zalehne mi ucho (opakované propíchnutí bubinku na ORL) Je to chronický zánět nebo infekční?Jak se mám léčit? DěKUJI ZA ODPOVěĎ!
toto fyzioterapie nelečí. Doporučuji zkusit znova ORL nebo nějakou alternativní léčbu. Jediné čím bych Vam mohla pomoci je ošetření Kraniosakrální biodynamikou.
předminulý týden jsem byl na jedné brigádě, kde se strašně moc klikalo myší (v průměru téměř, co sekunda to klik). Byl jsem tam 3 dny. Třetí den jsem musel pracovat levačkou. Od té doby mě ruce pořád bolí, přestože jsem doma hodně omezil sezení u počítače. Nebolí mě prsty, ale od zápěstí k loktu na pravačce a na levačce od zápěstí k rameni (jako by se namohla nějaká "nervová dálnice, která ovládá ukazovaček)
Můžete mě prosím poradit, co s tím? Nemůže to být zánět?
Dobrý den, muže to být zánět z přetížení nebo celkově přetížení svalů a šlach. Možná by pomohlo měkké tkáně uvolnit měkkymi technikami nebo masáží.. zkuste bud nějakeho šikovného maséra nebo fyzioterapeuta. Uršitě také klidový režim a mohlo by pomoci ruce zatejpovat.
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně