Mgr. Markéta Mohamedová

Psycholog Více

Sázava 1 adresa

Číslo licence : 17476089

Jsem vystudovanou psycholožkou s magisterským titulem ze zahraničí, nabízející své služby v holandštině, češtině nebo v angličtině. Pracovala jsem s dětmi s autismem, ADHD, úzkostí, agresivitou, či vysokou inteligencí. V mé práci jsem se setkala i s těmi, kteří se dlouhodobě potýkají s rozvodem svých rodičů. Kromě práce s dětmi mám zkušenosti i s rodičovským poradenstvím.

Nejsem ale zaměřená jen na děti a rodiče. V mé praxi jsem pomohla dospělým s úzkostmi, autismem, ADHD, či lidem, kteří trpí osamělostí, depresí nebo závislostmi. Nezřídka jsem pracovala i s lidmi s psychickými traumaty, paranoiou, či s poruchami příjmu potravy. Mezi mé pacienty patří i lidé, kteří v životě zažili zneužívání či zanedbávání.

Magisterský titul jsem získala v rámci oboru klinické psychologie na Leidenské univerzitě v Nizozemsku. Jsem frekventantkou psychoterapeutického výcviku v integrativní psychoterapii v Praze.

Nabízím pomoc na míru. Každý člověk společně s jeho okolnostmi a možnostmi je jiný. Neexistuje jeden recept pro všechny. Věřím tomu, že je nejdůležitější, abyste se se mnou cítili dobře. Jsem empatická, upřímná a milá.

Společně pro vás najdeme to nejlepší řešení.

- Markéta

K Havránkám 366, Sázava

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Psychologické poradenství • 790 Kč

On-line konzultace • 790 Kč

Poradenství pro rodiče • 790 Kč +2 Více

Terapie a poradenství pro dospívající • 790 Kč

Terapie hrou, děti 3-10 let • 790 Kč

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Psychologické poradenství

Ostatní služby

Jak fungují ceny?

B
Umístění: Psycholog Mgr. Markéta Mohamedová

Jednoznacne doporucuji! Profesionalita na svem miste,empaticky pristup. Je znat,ze psycholozka ma i zkusenosti ze zahranici. Vlidna,ale jasna.

Mgr. Markéta Mohamedová

Děkuji za vaše hodnocení.