Jitka a Jiří Janouškovi
Paní doktorka ošetřuje můj chrup a chrup mého manžela již řadu let a určitě bychom neměnili !!!
Je skvělá ve všech směrech - šikovná odbornice, vždy milá, vysvětlí a navrhne možnosti, které jsou vhodné pro daného pacienta, poradí a je velmi velmi trpělivá!
Paní doktorko, moc děkujeme za vaši péči a přejeme vám jen to nejlepší!
Rohacovi
Dnes jsme byli u paní doktorky i s mým tříletým synem, obávala jsem se hlavně kvůli synovi , ale paní doktorka byla naprosto úžasná , velmi citlivá , to bylo poprvé co syn u zubaře neplakal ! Předčila naprosto naše očekávání , za mě pět hvězdiček je velmi málo ! Určitě doporučuji
Monča
Paní doktorka je velice milá a stejně tak skvělá je co se odbornosti týče. Jsem ráda, že chodím k ní a nemusím tak mít z návštěvy zubaře hrůzu.
karetovajana
Paní zubarka je velice milá a citlivá,ještě nikdy jsem nepoznala takovou hodnou a ochotnou zubarku.Všem doporučuji a 5 hvězdiček je málo.Jana K
Jan Leitner
Nejen, že je paní doktorko šikovná, ale navíc se na ní moc hezky kouká, když má člověk v křesle zakoloněnou hlavu. Byl jsem u ní jen nouzově při návštěvě v Kladně a docela mě to mrzí.
hlavatkovi
velmi dobrý je oprvdu slabé hodnocení,je nejlepší.
Nováčková Emilie
Dnes jsem navšívil pí MUDr, vytrhla mi zub a potom ještě přidala úsměv , jsem z ní okouzlen, je prostě úžasná.
Úžasná lékařka, kvalitní a milý přístup k pacientovy. K paní doktorce chodím velmi ráda, i přesto, že je zubařka.
Malcovi
Také já mám ze zubařů strach,ale paní doktorka je velmi ohleduplná a citlivá.Výborně jedná s pacienty a proto k ní chodí celá naše rodina.Velké DÍKY
hlavatkovi z hostivic
Je to úžasný člověk a ještě úžasnější zubní lékařka.je velmi šikovná,velmi citlivá,velmi ohleduplná.mám ze zubařů fobii a tady,světe div se,jsem naprosto v klidu a nešílím z prohlídek,ani zákroků.mohu vřele doporučit,jménem celé své rodiny.paní doktorko,vážíme si vás a máme vás moc rádi.