Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
J. K.
Milá a přátelská lékařka, preventivní vyšetření provádí šetrně a pečlivě, jsem ráda, že se návštěv nemusím obávat. Vyhovuje mi on-line rezervace návštěv.
jana-ksirova
Paní doktorka mi v roce 2006 při porodu císařským řezem zachránila život. Dodnes jsem ji moc vděčná! Je to můj anděl strážný.
Lenka
Paní doktorka byla mou registrující gynekoložkou (po přestěhování do jiného města jsem musela přejít k jinému lékaři), ale byla jsem s ní spokojená. Citlivě prováděné vyšetřování. Empatie. Dvakrát mi v třebíčské nemocnici dělala laparoskopickou operaci (odstranění cysty). Před operací za mnou přišla, vše mi znovu vysvětlila, po té, co jsem se probrala z narkózy, opět přišla a sdělila, jak operace proběhla. Perfektní lidský přístup. Mohu jenom doporučit.
B.M.
Markétka je skvělá doktorka. Je moje gynekoložka a byla i porodu mé dcerky. Určitě bych neměnila. Je báječná, příjemná a dokáže vše vysvětlit.
Paní doktorku jsem měla u operace,kterou vedla.Sice se operace skomplikovala,ale paní doktorka mi po operaci vše vysvětlila.Je strašně moc milá a příjemná.Jako sluníčko.Děkuji paní doktorko.
Moc mi pomohla.Postavila mě na nohy. Moc děkuji, paní doktorko.
paní MUDr Mařáková Markéta je zodpovědný lékař, který svému oboru rozumí a pacienta nebere jako kus, ale jako člověka. Přeji jí hodně štěstí.
Doporučuji všem
Bára Vávrová
Paní doktorku jsem měla u porodu a byla jsem navýsost spokojená. Moc šikovná, milá, hodná, snažila se mi to co nejvíc ulehčit(26hodinový porod), nástřih jsem vůbec necítila, šití se rychle zahojilo...můj názor je, že je to velmi kvalitní lékařka.
Skvělá, sympatická a velmi dobrá lékařka. Jsem sní velmi spokojena. S každým problémem mě vyslechne a pomůže.