Eva Panzová
Chodím k paní doktorce už od roku 1994, se vším mi poradila, podle mně je skvělý praktik.Je také ten lékař, který se na pacienta dívá jako na člověka, ne jako na případ.
J.
Paní doktorka je sestra doc. Pirka z pražského Ikemu, mají to nejspíš v rodině. Je to profesionálka každým coulem a mám s ní ty nejlepší zkušenosti. Velice dobrá diagnostička, jejíž diagnózy byly potvrzeny odborníky v oboru. Doporučuji všem.
St:s3
Pání doktorka je paní doktorka s velkým D ,nejen skvělá odbornice ale též skvělý člověk.
Paní doktorka Machová je především velmi zodpovědná,nedělá ze sebe vševědoucí a raději pošle
ke specialistovi,aby se nic nezanedbalo.Je velmi komunikativní,dá se s ní problém prodiskutovat.Rychlá ,schopná.Opravdu zodpovědná.
Velice příjemná paní doktorka
Skvělý lékař, vstřícný a milý přístup.
Velmi energická a rázná paní doktorka, která nalévá optimismus do žil. Nedělá z komára velblouda, ale prověří i tu sebenepatrnější možnou příčinu zdravotního problému. Sestřička také moc příjemná. Doporučuji!
velmi solidní
Velmi vstřícná paní, která se o Vás postará, vyléčí Vás a ještě i pobaví, ať nejste smutný.
Pani doktorka Machova je uzasna lekarka, nezazila jsem ji nikdy se spatnou naladou a vzdy mi vse vysvetlila a pomohla s usmevem! Snazi se pacientovi vzdy 100% pomoci! Vrele doporucuji.
Eva Brabcova
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze