Pracuji jako psycholožka v soukromé praxi Vnitřní Slunce v Pardubicích. Poskytuji psychologické konzultace a terapie, psychoterapie individuální a partnerské/párové), nabízím i alternativní terapeutické přístupy (např. Terapie Cesta - The Journey)

S čím Vám mohu pomoci: s problémy v osobním životě, zvládnutí psychických krizí, zpracování traumatických zážitků, s problematikou mezilidských vztahů (partnerské, rodinné, manželské, pracovní), deprese, úzkosti, strachy,... Zabývám se i psychosomatikou - nemoci.

Psychologická praxe Vnitřní Slunce, Mgr. Markéta Machanová
Karla Mikuláška, Pardubice VI , Pardubice

Přijímám: dospělí

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Psychologické konzultace

Psychologické poradenství

Individuální psychoterapie

Krizová intervence

Osobní psychoterapie

+1 služba

Jak fungují ceny?

T
Umístění: Psychologická praxe Vnitřní Slunce, Mgr. Markéta Machanová psychoterapie

Paní terapeutka Machanová je velice milá, vstřícná, neuvěřitelně empatická a hodná osoba. Vždy mě kompletně vyslechne, nabídne jiný úhel pohledu a také řešení. Nikdy mi svůj názor nevnucovala, jen mi ho jemně nabídla a nechala mě ho zpracovat podle mého. K paní terapeutce jezdím už přes rok, cesta mě dohromady tam i zpět zabere 4 hodiny, ale terapie u paní Machanové mi za to opravdu stojí. Velice mi pomáhá a já ji mohu jedině 100% doporučit!

Umístění: Psychologická praxe Vnitřní Slunce, Mgr. Markéta Machanová psychologické poradenství

Naprostá spokojenost. Paní psycholožka má skutečný zájem o člověka, který přichází. Vysoce empatická. Stačily 4 konzultace a problém, se kterým jsem se potýkala několik let, je vyřešen.

Umístění: Psychologická praxe Vnitřní Slunce, Mgr. Markéta Machanová psychologické konzultace

Paní Machanová je naprosto skvělá, dokáže se do druhého vcítit a po konzultacích s ní se člověk cítí lépe.