Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
svvlada
Paní doktorka je velmi nepříjemná a chová se nadřazeně. Děti se jí bály a chodily k ní nerady. Raději jsme šli jinam.
Blond56ka
Chodila jsem k paní doktorce asi od 14 let, vždy byla milá a hodná, nikdy nic nezanedbala, sestřička si mě vždy pamatovala jménem! A mnohé další pacienty také! Což se jen tak nevidí... Moc mě mrzelo, že jsem od ní musela jít k obvodnímu.
velice hodná a příjemná paní,která velmi dobře poradí a pomůže.Vyzná se
je mi 13 let paní doktorka je 50 na 50 ale sestřička je úžasná v 8smi letech mi dávala obrázky jsou obě dvě moc FAIN
Přidal Richard
¨Navštěvuji tuhle tu lékařku se svým synem už asi 13 let a můžu všem nerozhodnutým jen doporučit pokud chcete pro své děti to nejlepší.
Mirka
K paní doktorce jsem chodila také, je dobrá a fajn. v podstatě mi zachránila život, jako malé mimnko jsem měla zánět mozkových blan a bývalá lékařka v určicích to nerozeznala tak jsme přešlý k naší paní doktorce. Je výborná, když jsem pak dloho marodila na střední kšole a nevěděli co se mnou posílala mne na vyšetření, až přišli na to co mi je. Je fajn a za ty léta praxe má zkušeností habaděj. doporučuji.
pí Dubinská
CHodila jsem k paní doktorce sama až do svých 18 let a teď tam chodím se svými třemi dětmi. Jsem moc spokojená a rozhodně bych neměnila. Za ta leta praxe, co paní doktorka má, si klidně sebevědomí může dovolit. Takže určitě doporučuji.....
Jana
Pro mě je paní dokrotka nejlepší.Je pro mě rodinný lékař,zná mě od malička, stejně tak mé sourozence a mé děti.Když můj syn onemocně velmi vážnou chorobou, mohla jsem k ní volat kdykoli i domů, moc nám pomáhala i psychicky.Nyní má můj syn snad to nejhorší za sebou, ale když se cokoli trošku změní, raději ho paní doktorka vyšetří několikrát, mé obavy nebagatelizuje a vždy najdeme řešení.
Pravda je, že někdo může být i naštvaný, uvedu příklad.Začíná poradna pro kojence a přijde mamina s nemocným kašlajícím děckem, tak tedy musí počkat po poradně a čeká hodinu.Proč však matka nepřišla od 7 do 9.30,kdy jsou ordinační hodiny?Zřejmě se spoléhala, že v 10.30 nebude muset čekat a možná se chtěla vyspat, nebo nevím, co.Mně to však nepřipadně nespravedlivé.Nezbývá mi, než říct:Paní doktorko, děkuji Vám mnohokrát za to, že jste, jaká jste. Jana
Ošťádalová Dana
Paní doktorka je opravdu velice vstřícná a nesouhlasím s názory přede m,nou že neumí léčit,Chodila jsem k ní se svými třemi dětmi a teď už k ní chodí i vnoučata ani jednou se nestalo že by něco odflinkla,Vnuk je hodně vážně nemocný a péče více než stopro...Myslím že maminka která se nenaučí ani svůj mateřský jazyk dělá hrubky by neměla posuzovat tak příkře lékaře. My paní doktorce děkujeme.
Ticháčková
Paní doktorka Kalčíková spolehlivě pečovala o mé dcery od jejich narození do dospělosti. Vždycky byla skvělá a chápavá. Problémy nezveličovala, ani nepopírala.Když o něco šlo, nikdy nic nepodcenila. Když byly dceři tři roky, venku 40 stupňů ve stínu a malá měla vysoké horečky, byla u nás do noci, pomáhala snížit horečku a dohlížela na malou. Ano nevím, jestli jsem jí za to dost poděkovala..Takže tak dodatečně činím.