Musím říct, že odpočítávám dny, kdy se paní doktorka vrátí z mateřské - už aby to bylo!!! Mám s ní jen nejlepší zkušenosti (narozdíl od jejího záskoku :-( )
Vážení anonymové. Já s tímto " člověkem, který dle Vás postrádá filantropické cítění" žiji v jedné domácnosti již pět let a druhým rokem spolu vychováváme syna. Mohu Vám proto naprosto upřímně sdělit, že sebeobětování a láska k druhým lidem paní MUDr. Jaroňové určitě není cizí a v životě jsem nepoznal člověka, který by měl vyšší morální a sociální cítění, než právě Vámi nezamlouvaná osoba v podobě Vaší spoluobčanky v obci Hrabůvka. Na druhou stranu chápu obecnou lidskou vlatnost lidí, kteří raději budou špinit řádného a pracovitého člověka, který vložil do svého života neskutečné úsilí aby něco dokázal, než aby si sami zametli před vlastním prahem a pracovali sami na sobě. Toto Vaše nepodložené označení viny v podstatě není nic nového, co by historie lidstva neznala. Dějiny znají mnoho příběhů, kdy se neschopní a pomlouvační lidé dopustili agrese vůči vyjímečným lidem a i v tomto Vašem jednání to není objevení Ameriky. Možná by jste se vážení anonymové měli zamyslet, proč zejména v dnešní době dochází k degradaci lidských vztahů a zda právě Vy, kteří se stydíte a nemáte v sobě ani čest projevit svůj názor se svým jménem, žijete alespoň z poloviny v harmonickém vztahu jako naše rodina. A co se týče profesní stránky MUDr. Jaroňové, tak Vás mohu ubezpečit, že pro její profesionalitu je stále poptávanou zubní lékařkou, která si ovšem pro své totální mateřské a rodinné nasazení musí na opětovný návrat do ordinace počkat ještě necelé dva roky. S úctou Vlastimil Ouzký