Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
J.K.
Dostala jsem žádanku na vyšetření od obv.lékařky. Chtěla jsem se tel.objednat a sdělila pí.doktorce akutní problém. Bylo mi doporučeno ať
se obj. jinam protože má obj. termín až za 2 měsíce. Náhodně jsem zjistila ,že se dá k ní objednat i on-line, ale pouze za poplatek XXXX,-Kč pak máte termín během týdne. Pokud tedy nezaplatíte předem tak máte smůlu. Tak by mě zajímalo, zda je to normální. S takovým přístupem jsem se ještě nesetkala.
Helena Laštůvková
Dobrý den, bohužel paní doktorka byla dnes na mě a mou dceru velmi nepříjemná. Snad jen neměla dobrý den..
Sestřička je ale milá.
Slušný Pacient
Bohužel jsem se přesvědčil, že negativní recenze jsou po mé zkušenosti pravdivé a doporučuji jiného dermatologa, pokud chcete najít příčinu vašich nemocí a problémů či alespoň vyloučit věci, které problém můžou vyvolávat či zhoršovat (v tomto případě atopický exém).
Paní doktorka nám odmítla napsat žádanku na jiné odborné vyšetření, které se v současné době standardně dělají (praktický lékař sám řekl, že bude potřeba a že ho paní doktorka předepíše - vyšetření na alergologii).
K problému nám neřekla žádné podrobnější informace, předepsala hormonální mastičku. Poté, co jsem ji slušně požádal jestli nám může vystavit žádanku na alergologii a dovolil jsem se zeptat na více informací o problému - co jíst, co nejíst a co může být příčina exému mě paní doktorka osočila, že se ji nelíbí mé chování, což jsem opravdu nechápal (choval jsem se slušně).
No nic, stejně slušně jsem se i rozloučil a už k ní rozhodně nepůjdu. Jen škoda času, proto píšu tuto zkušenost.
Abych nehodnotil jen negativně, líbilo se mi objednání - žádné dlouhé čekání v čekárně. Nicméně to nemocnému moc nepomůže.
pacientka♡
Každý správný doktor, kterému na vašem zdraví doopravdy záleží, vás automaticky po zákroku bude informovat o léčbě a datech, kdy máte přijít na kontrolu. U paní doktorky jsem byla před třemi lety, a mé jizvy jsou pořád nezahojené z důvodu zanedbaného ošetření po zákroku. Ihned po operaci mi zasažené místo bylo pouze zalepeno náplastí (bez aplikace žádné hojící masti) a o kontrole po zákroku nebyla ani řeč. Jediné, co jsem dostala byla brožurka o hojícím gelu, který si mám koupit. Samozřejmě jsem si gel pořídila a pečlivě se o zasažená místa starala, nicméně jizvy se nikdy nezahojily. Jedna hvězdička je pro paní doktorku z mé strany bohužel zasloužená... myslím si, že pokud se chcete živit léčením kožních problémů, mělo by vám především záležet na vašem pacientovi, jeho zdraví a léčbě, spíše jak na tom, že už to máte za sebou, a že jste z toho vytěžila zisk...
monika
Jsem velmi spokojená, paní doktorka mi pomohla se složitějším ekzémem a setkala jsem se s celkově dobrým přístupem po všech stránkách. Doporučuji.
Gabina
Ani dobra ani spatna, musim priznat, ze oproti moji predchozi kozni je velmi mila a ochotna, ale co se tyka pece samotne, doufala jsem ve vetsi snahu zjistit puvod mych problemu, odmitla me kamkoliv poslat na dalsi vysetreni. Lecim se u ni s atopickym ekzemem a mam pocit, ze kdybych si nenechala napsat co jsem si vygooglila a nepridala k tomu pripravky co jsem zkoupila v lekarne, asi by mi sama nepomohla. Vybirani poplatku je neskutecne neprofesionalni, trikrat behem navstevy se zepta, jestli jsem zaplatila a hlavne aby jsme nezapomeli. Mam pocit, ze je to to hlavni, kvuli cemu tam chodim. Objednala me jen na kontrolu, vybrala ode me 30,- mezi dverma se zeptala, jestli je vsechno ok, a bylo, takze jsem se otocila a zase sla, ptala jsem se jestli nestaci zavolat a pry je vzdycky lepsi, prijit osobne, takze je mi celkem jasny proc.. Dela to na me hrozne spatny dojem, ale jak jsem psala, vim, ze muze byt i mnohem mnohem hur a mam ji blizko, takze zatim neresim a doufam, ze se muj ekzem nezhorsi.
hnizdova
Dobrý den, u paní doktorky jsem byla já i manžel několikrát s různými potížemi a vždy pomohla. Myslím, že se zapomíná na to, že kožná lékaři musí "zkoušet", co u kterého pacienta zabere. Proto se jim říká "mastičkáři", každý člověk je individualita a nefunguje nic univerzálně. Silvie Hnízdová.
adalra
U paní doktorky jsem byla v průběhu let několikrát s různými problémy a vždy mi poradila dobře, jsem s ní proto spokojená po odborné i lidské stránce.
Václav
Rychle a dobře mi pomohla s drobným problémem před cestou do Chorvatska.
Ferencová
No tak tahle doktorka je sam o sobě katastrofa, přišla jsem k ní s vyrážkou s tím že si myslím že ji mám z chloru a nepoznala to, napsala mi mas locoid a zklidnující mléko Excipial, říkala mi jak to rychle zabere a nic, bylo to ještě horší!!! vyrážka svěděla ještě víc, tak jsem další týden šla do fakultní nemocnice v Brně do Bohunic a tam mi zjistili SVRAB a navíc mi to zjistila mladá doktorka, což u téhle jsem si myslela že když je starší tak bude i zkušenejsí, ale nebyla. Navíc jsem tehle paní doktorce řekla, že máme objednany zájezd do termálních lázní, jestli tam vůbec můžu a klidně mi řekla že proč by ne. A v Bohunicích mi řekli, že bylo jedině dobře, že jsem ten zájezd neabsovovala. Prostě k tehle doktorce už NIKDY!! JE NESCHOPNÁ
Upravit nebo spravovat profilDermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Dermatologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně