Porodní asistentka Více

Trutnov 1 adresa

Kontaktní údaje

Jsem komunitní porodní asistentka pracující částečně i v porodnici.
Poskytuji komplexní péči v těhotenství za porodu i v období šestinedělí. Vedu individuální předporodní kurzy včetně cvičení, které dobře připraví danou ženu k porodu.
Jsem certifikovaná profesionální laktační poradkyně (Laktační liga, IPD i Mamila).
Mým cílem je kvalitně a citlivě provést ženy i jejich nejbližší těhotenstvím, porodem i šestinedělím. Pracuji s různými technikami, kde jsem získala odbornou certifikaci (např. Spinning babies, ošetřování porodních jizev, atd.).

Podporuji ženy v jejich vlastní odpovědnosti, aktivitě a důvěře k vlastnímu tělu, a také v jejich mateřských kompetencích a ranné péči o své miminko.

Své služby poskytuji v Královéhradeckém kraji a kraji Jihomoravském - zejména v Brně a jeho okolí.
  • porodní asistentka

Bc. Markéta Hanáková - porodní asistentka
Královéhradecký a Jihomoravský kraj, Trutnov

Konzultace online Hrazeno pojišťovnou

Komplexní předporodní příprava

Laktační poradenství Hrazeno pojišťovnou +5 Více

Návštěvní služba v dmácím prostředí

Pooperační péče Hrazeno pojišťovnou

Přirozený porod Hrazeno pojišťovnou

Zobrazit ostatní profily porodních asistentek v okolí

Konzultace online

Laktační poradenství

Pooperační péče

Přirozený porod

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Bc. Markéta Hanáková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor

Odpovědi

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

od 2. týdne po porodu mě začaly trápit velmi popraskané bradavky. Kvůli bolesti jsem přestala dokonce kojit a nyní pouze odsávám, avšak pouze po 6 hodinách, jelikož častěji bych to právě kvůli bolesti nezvládla.
Ještě před popraskáním jsem bradavky mazala Purelanem od Medely, poté js...Více
em vyzkoušela hydrogelové polštářky, které neměly ani minimální účinek. Obklady z šalvěje, homeopatika, kalciovou mast.. Vše mi pomůže minimálně a na velmi krátkou dobu - 2 dny cca.
Může v tom hrát roli, že jsem diabetik?
Dcera má už 2 měsíce a přísunu mateřského mléka se nechci vzdát, avšak nebylo mi doporučeno krmit dítě mlékem, jenž obsahuje krev a také bolest je opravdu nesnesitelná. Žádám o radu, zda je opravdu nutné dojít k lékaři, anebo vyzkoušet nějaký další prostředek k uzdravení.
Děkuji Méně

s největší pravděpodobností bude potřeba upravit přisátí dítěte a zkontrolovat techniku kojení, včetně úst miminka. Určitě doporučuji pozvat si profesionální zkušenou laktační poradkyn...Více
i, porodní asistentku nebo neonatologickou sestru, které se těmito problémy zabývají a zkontrolují Vás i Vaše dítě.
Dle poranění doporučí nejvhodnější metodu hojení bradavek a zároveň poradí, jak udržet produkci mléka, jak kojit, případně alternativní způsob. Méně

Bc. Markéta Hanáková

přítelkyně je 11 dní po porodu a nelíbí se nám její rána.
Během porodu byl potřeba nástřih hráze a mezi konečníkem a vagínou má doteď otevřenou, několik centimetrů dlouhou a asi centimetr hlubokou ránu, ve které jsou vidět nějaké stehy. Má také stále bolesti.
Je to tak správně, ne...Více
bo bychom raději měli navštívit lékaře?
Děkuji a přeji pěkný den,
Petr Méně

Dobrý den, určitě navštivte lékaře, který se na ránu podívá a zhodnotí, zda bude třeba nějaký další zásah.