Jmenuji se Markéta Doleželová, jsem psychoterapeut ve výcviku.
Vystudovala jsem jednooborovou psychologii, pracovala jsem ve školství, v sociálních službách a mám praxi i z hospice; mám zkušenosti s mladými, dospívajícími i s dospělými klienty.
Aktuálně jsem frekventantkou
psychoterapeutického výcviku v logoterapii a existenciální analýze.
Věřím, že každou těžkost lze překonat nebo z ní vytěžit něco smysluplného a ráda vám v tom budu oporou.
Je pro mě důležitý vzájemný respekt a úcta ke každému člověku, snažím se nezůstávat na povrchu, ale hledat hlubší a širší souvislosti. V tom mohu pomoci i vám.
Kromě obvyklých konzultací v terapeutické místnosti nabízím také konzultace v přírodě - viz web.
olomouckypsycholog.cz
Psychologické konzultace • Od 800 Kč
Psychologické poradenství • Od 800 Kč
Individuální psychoterapie • Od 800 Kč +5 Více
Individuální psychoterapie • Od 800 Kč
Krizová intervence • Od 800 Kč
Osobní psychoterapie • Od 800 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí1 názor pacienta
J.
Dekuji paní Doležalové. V tom, co je označováno za těžkou, dobře léčitelnou nemoc - schizofrenie mi p. Doležalová byla nejprve zpovědnicí. Díky tomu, že opravdu umí člověkovi dát prostor k tomu aby vyjádřil co potrebuje a co "má na srdci" dochází k postupnému otevírání člověka světu. Odlupují se mi vrstvy těch nálepek jež chteli ublížit, nebo narychlo "zaplácnout" nějakou bolístku a odkrývám svobodu a rozhoduji se k tomu být šťastný a žít svůj život bez ohledu na to co jsem si nechal na sebe nalepit. Někdy mi to nejde bez toho aby se ostatní cítili momentálně dotčeni. Uvědomuji si svoje hodnoty a odrážím se teď ode dna. Přicházím k uvědomění, že být šťastný je stav mysli. Je to výsledek našich každodenních rozhodnutí.
Profesionální přístup a podpora p. Doležalové je samozřejmostí. Nehodnotí zbytečně. Řekne vám na ci si dávat pozor. Dává vhled do situace a rady. Její přístup je zdravý a vyhovuje mi. Způsob platby mi vyhovuje. Je po domluvě. Cena je sjednána dopredu.