Jsem psychoterapeutka zabývající se individuální psychoterapií, rozvojem osobnosti, krizovou intervencí i výchovným poradenstvím. V oboru pracuji již 15 let- od dob studia.
Své služby poskytuji i formou online konzultací prostřednictvím Skype.
Klienti vyhledávají mé služby nejčastěji kvůli vztahovým a rodinným obtížím, lepšímu porozumění svého dosavadního života, dále kvůli otázkám ohledně výchovy dětí, také při životních změnách a krizích.
Více o mně a mé práci si můžete přečíst: http://www.psychoterapie-jarolimek.cz/
Mé články a odpovědi čtenářům si můžete přečíst na mém profilu: http://psychologie.cz/od/marketa-jarolimkova/#articles
Pokud budete mít nějaké otázky, neváhejte mě kontaktovat.
Návštěvu je možné bezplatně zrušit nejpozději 24 hodin předem.
Těším se na setkání s Vámi.
- psychoterapie
Konzultace online
Konzultace online VÍKEND • 1 300 Kč
Psychoterapie on-line • 1 200 Kč
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Hledejte v názorech
Andriana
Nejlepší psychoterapeutka, díky její pomoci žiju svůj život opět s chutí a těším se na další setkání!
Karolína
Paní magistra je velmi empatická a milá. Moje návštěva u ní byla pro mě velkým přínosem. Přišla jsem s akutním vztahovým problémem a odcházela jsem s dobrým pocitem a srovnanější hlavou. Děkuji.
Martin (Tadeáš)
Hezký přístup k problému syna, který odcházel z místnosti s úsměvem na tváři... Jeho nálada a úsměv nám rozzářily oči a jsme moc rádi, že lidé, jako paní Markéta Jarolímková jsou....
JH
Paní magistra je vnímavý a citlivý člověk se snahou pomoci. Určitě návštěvu zopakuji. Děkuji a doporučuji
AJ
Paní terapeutka je moc příjemná a velice mi pomohla při aktuálních obtížích. Mohu všem vřele doporučit.
Kristýna
Moc příjemná návštěva. Paní Markéta působí moc mile a člověk se necítí trapně při sdělování pocitů. Byla jsem poprvé a nenapadlo by mě, že se mi po jedné návštěvě tak uleví. Určitě hodlám pokračovat. Doporučuji všem, co se občas perou sami se sebou.
Dobrý den, paní doktorka je velmi příjemná a nestranná. Vyslechla nás, poradila oběma stranám a co bude dál, či, zda paní domtorku ještě navštívíme ukáže čas.
Děkuji Honsová
Děkuji za vztřícný, věcný a lidský přístup.
Konzultace mi pomohla v dalším rozhodování a nasměrování.
Adlet
Pani doktorka je velice prijemna, empaticka a na prvni navstevu velice chapava. Pomohla nam jak se soucasnym stavem, tak nam nabidla nekolik dalsich cest, jak dal, spolu s uzitecnym kontaktem.
Verola
Moc Vám děkuji za podporu a za užitečné rady, které jsem vyzkoušela a pomohly. Jste opravdu člověk na správném místě.
13 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, je mi 41 let a před týdnem jsem po 10 letech dostala na výběr - jít na nižší pozici nebo výpověď. Zvolila jsem výpověď, ale vnitřně se sebou bojuji, zda jsem se správně rozhodla. Jsem úplně na dně a abych přes den fungovala, tak užívám přírodní preparáty na uklidnění. V noci se mi ...Více
souhlasím s odpovědí výše. Pokud bych s Vámi spolupracovala, ptala bych se nejspíše na Vaše předchozí rozhodování v různých oblastech, jak probíhala, jak jste je prožívala atd. Dále ...Více

Krásný den, přicházím za Vámi s pro mě vážnou otázkou a moc doufám, že společně najdeme odpověď. Předem moc děkuji.
Mám mladšího bratra, nyní je mu patnáct let. Já už jsem dospělá. Bratr je adoptovaný, je si toho vědomí od mala, nikdy jsme mu o to m nelhali. Náš otec ho však nikdy podvědo...Více
jste odvážná, s jakou důvěrou jste svůj dotaz napsala. Je vidět, že nad tím vším hodně přemýšlíte a není Vás jedno ani to, jak se cítí bratr. Musí to být pro Vás náročné. Máte pro brat...Více