Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Kristýna
měsíc dopředu jsem byla objednána na vyšetření pro kontaktní čočky a v jedné vteřině v ordinaci mi oznámil, že stejně žádné čočky nemá, ať si zajdu k optikovi.Tento přístup tedy moc nechápu. Pokud čočky nemá, pak mi to měla sestra říct již v telefonu. Už jsem mohla měsíc čočky mít a nemusela jsem se kvůli tomu uvolňovat z práce.
Já osobně mohu tohoto pana doktora doporučit. Je profesionální a má velmi milé vystupování. Je sice pravda, že žádného jiného očního z mé minulosti si nepamatuji, ale toho současného bych neměnila, jsem naprosto spokojená.
S panem doktorem jsem byl vždy naprosto spokojen, nemám žádné výhrady. Vždy mi vyšel vstříc a vyhověl i mým nadstandartním požadavkům. Nejenže je profesionál a špička ve svém oboru, ale také člověk s příjemným vystupováním, prostě pohodář...
Pokud nejste spokojeni se svým dosavadním lékařem, neváhejte a přejděte tam, kde to umí!!!
Radka K.
Anonymy se snaží vždycky jenom lživě škodit. Bezva lékař, bezva člověk, velmi chytrý a příjemný.
Lenka Cigánková
S MUDr. Mario Petríkem jsem měla tu čest rok spolupracovat. Byla jsem jeho sestřička na ambulanci. Na tento rok budu vzpomínat jen v dobrém. Pro sestru na ambulanci je vždy nejdůležitější jaký je doktor. A ten "můj" byl výborný. Vtipný, příjemný, chytrý, profesionální. A tento přístup měl nejen k miminkům, dívkám a ženám, ale i můžům a starým lidem. Jo, a kdyby jste znali jeho ženu, pochopili by jste, že nemá potřebu balit holky v práci.
SUKNIČKÁŘ TO JE, TO I ON SÁM NEZAPŘE, ALE VÝBORNEJ LÉKAŘ TO JE TAKÉ.MYSLÍM SI, ŽE JEHO PŘISTUP K PACIENTOVI JE NA VYSOKÉ UROVNI A , ŽE SE MU LÍBÍ HEZKÉ ŽENY TO JE U MŮŽU PŘECI NORMÁLNÍ.
Mis1
Můj názor?
Po vyzkoušení několika očních lékářů v regionu, jsem byl velice mile překvapen přátelským přístupem a profesionalitou tohoto lékaře. Nejen že mi vše do podrobna vysvětlil ale i navrhl několik možností řešení, které se mnou postupně probral a ve spolupráci se mnou vybral to nejlepší(to jsem doposud nezažil, vždy to bylo o tomto: "máte tady toto, tady si vemte toto a nashledanou" + protivný obličej)
Mimo toto jsem pana doktora doporučil několika svým známým, kteří můj názor nejen potvrzují ale dokonce v několika případech i převyšují...
MUDr. Maria Petríka můžu vřele doporučit. ..s jeho profesionalitou budete maximálně spokojeni, jeho přátelský přístup je majákem mezi očními lékaři.