Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Starková Jana
Super vše organizace jednání a přístup velká spokojenost !!!Příklad pro ostatní lékaře jak řešit nekonečné čekání v ordinacích.
Jana M.
Velká spokojenost s tímto lékařem pro celou naší rodinu,nebejt něho tak už moje jsou moje děti slepí
Marta
Napravil v naší rodině to, co u nás léta zanedbával (i přes naše soustavná upozornění o zhoršujícím se zraku) jiný oční lékař ve vedlejším městě. Naprosto precizní, pečlivý, co se týče poznámek nahoře - pan doktor má opravdu delší termíny a stále nabito, protože je vyhledávaný. Pane doktore, smekám, jste jednička.
Pan doktor se o své pacienty stará a jeho snahou je i je léčit,na rozdíl od jiných,kteří jen sbírají body a stav pacienta je jim více méně ukradený.Bohužel osobní dlouholetá zkušenost.
Pan doktor je ochotný,pečlivý a kromě lidského přístupu je i znalý své profese.
Dlouhé objednávacá doby.Nemohu se stále ani dovolat.
Velmi dobrý oční specialista. Tento doktor ví přesně, s čím se u pacienta setkává.
Mirka
Jsem s ním spokojená, objednací doba je delší, ale řekla bych, že to právě svědčí o tom, že je dobrý.
M.Š.
Copak v Praze, paní Ivano, tam vědí všechno nejlíp!!! Kam se lékaři z Moravy hrabou, že? Pan doktor je odborník na svém místě. Doporučuji!
Ivana
Zbytečně mi předepsal brýle!! Mohla jsem si svůj zrak zkazit!!! V Praze mi řekli, že jsem nikdy brýle nepotřebovala!!!!