Milan Říha
Jsem naprosto spokojen. Neměnil bych nikdy víc hodná a ochotná
Eliška
Skvela pani doktorka se srdickem na pravem miste..vyslechne,poradi a pomuze :) da si s kazdym cas,kazdemu se venuje a proto si obcas clovek posedi v cekarne o neco dele,super pani. Eliska K.
velice příjemna,vlídná,lidská...vzdy dobre poradi,pomuze,naprosto perfektni doktorka.Tomu ovšem odpovídají ty řady lidí v čekárne :D
Iveta Štanglová
Paní doktorka je velice příjemná ochotná a vždy pomůže poradí a vůbec nikdy bych neměnila jsem rada že jsem její pacientka a ikdyž jsem se přestěhovala a bydlím dál žebych mohla mít doktora blíž tak raději si zajedu za paní doktorkou a vím že má cesta není zbytečná je opravdu moc obětavá vstřícná skratka kdyby se hodnotili doktoři tak jako zpěváci tak má první místo zajištěné mohu paní doktorku jenom doporučit !!Iveta Štanglová
Marek Valenta
Jsem s paní doktorkou naprosto spokojen. Je sice pravda, že se dlouho zdržíte v čekárně, ale práci kterou odvádí je na jedničku s hvězdičkou. Je vždy milá a lidská. Více takových lékařů...!! Marek Valenta
Velmi dobrá ochotná lékařka. Jsem s paní doktorkou velmi spokojená. Víš, že hodně lidem vadí, že se musí u paní doktorky více čekat, ale beru to tak, že k vyšetření pacienta potřebuje nějaký čas. Nic se nemá urychlit.
Vždy příjemná, milá a ochotná. Jsem s ní velice spokojena.
pacientka
K pacientům příjemná,laskavá a lidská, jsem spokojená.
Zdeňka
Má zájem o pacienta a velice lidský přístup, který jsem do doby, kdy jsem se stala jejím pacientem u jiného lékaře nezaznamenala.
Zdena
Velmi příjemná a zajímá se o pacienta, je vidět, že jí na lidech záleží.