Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Jitka + Pavel Malečkovi
Zažili jsme precizní péči, vstřícnost, dochvilnost, empatii, ochotu, spolehlivost - jak u paní doktorky, tak u pana doktora i milé sestřičky. Děkujeme.
Karolína
Paní doktorka je velmi milá a pečlivá, pacientům se plně věnuje a nic nezanedbá. Líbí se mi lidský přístup, vše vysvětlí. Nevýhodou je delší doba čekání i když jsem objednaná, ale to mi vůbec nevadí, na dobrého lékaře si ráda počkám a to paní doktorka je. Nechápu ostatní komentáře co tu čtu, jestli si někdo myslí že bude ošetřen okamžitě co přijde ať si zkusí jinou oční ordinaci.
Za mne mohu jenom doporučit.
Helena
Paní doktorka je velice šikovná, i se sestřičkou obě milé. Jediné negativum je bohužel dlouhá čekací doba, i při objednání na konkrétní hodinu se stává, že v čekárně člověk sedí i 2 - 3 hodiny.
Alena
Paní doktorka je výborná, několik let jsem k ní chodila, bohužel díky špatné organizaci práce sestry se k doktorce ne a ne dostat. Ač objednaná, čekací doba 2 a více hodiny mi s dvěma malými dětmi znemožňuje se na prohlídku k paní doktorce dostat. Je to škoda, kazí to renomé doktorky, ač ta je výborná.
helena47
Nejlepší očařka co znám. Chodí k ní už dlouho manžel, já také už poměrně dlouho, poznala můj problém okamžitě, doporučila další vyšetření v nemocnici i když se jí fakticky cosi nezdálo a měla pravdu. Takže jen to nejlepší mohu říct o paní doktorce. A sestra? Naprosto nejvýkonnější sestra co znám. Ta je v jednom kole a je doslova pravá ruka paní doktorky Získalové.
Ilona
S paní doktorkou a také se sestřičkou mám jen ty nejlepší zkušenosti. Obě jsou pečlivé a vždy velmi milé.
MN
K paní doktorce jsem začala chodit před 10 lety a vždy mi připadala velmi pečlivá a hlavně k pacientům slušná, což se nedá říci o každém lékaři. Poslala mne i na vyšetření, které nebylo ani tak nutné, ale chtěla mít jistotu, což velmi oceňuji. Takže mne negativní reakce velmi překvapily. Já za sebe mohu Dr. Získalovou doporučit.
Eva Jarešová
Paní doktorka mě málem připravila o zrak, když nepoznala odchlípenou sítnici v pokročilém stadiu. Chtěla bych tímto varovat ostatní pacieny, jsem přesvědčená o tom, že paní doktorka umí dobře změřit refrakci (dioptrie) a předepsat kapky na bolavé oko, ale to je tak vše. Jako profesionál mě naprosto zklamala už i tím, že mě "pro jistotu" neposlala ještě ke specialistovi, ale mávla rukou že to nic není. Na Karlák do nemocnice jsem se dostala sama svou tvrdohlavostí a za 3 dny jsem ležela na sále na akutní operaci, paní dotorka mě nechala s odchlípením sítnice 2 měsíce běhat po světě, závodně sportovat a jezdit jako profesionální řidič.
Nerada to říkám a vlastně poprové v životě, ale jak to vypadá, byla jsem v poslední dově u jiné paní doktorky a sestřičky, než ji hodnotí ostatní.
Já se setkala s naprostou neochotou a nezájmem - pokud nejste objednáni a přijdete s akutním problémem.
Uznávám, že pokud se do ordinace dostanete, tak se stav mírně zlepší.
Strávila jsem tam cca 3 hodiny, kdy jen na vstup do ordinace jsem čekala více než hodinu a přede mnou šli 4 objednaní, kterí přišli a rovnou šli na řadu.
Kdyby to bylo poprvé, pak to pochopím, ale byla jsem tam 3x a vždy to bylo stejné.
Nepřijde mi logické, že pokud přijdete s akutním problémem, musíte sedět a čekat až budou ošetřeni objednaní pacienti (předpokládám, že ne s aktutním problémem).
Kdybych tušila, že mně oko začně bolet, tak se samozřejmě ráda objednám :)
Jako dovětek doplňuji - po těchto 3 hodinách jsem byla odeslána do nemocnice, protože můj stav se po 10ti denním léčení u paní doktorky nezlepšil.
Zde jsem byla už jen hodinu (plus cesta) a sdělili mi, že medikace byla mylná a že mi je něco jiného.
Mám další kapky, které hned po první aplikaci očím výrazně ulevily.
Má smysl zmiňovat zaplacení poplatku u paní dokrotky, placení parkovného a následně to samé pak v nemocnici ?
Omlouvám se tedy za svou "stížnost", ale tato zkušenost už na mne byla moc.
Navíc, nevím, jak je to u Vás v práci, ale mně se velmi špatně vysvětluje, jak je možné být na oční kontrole od 8 - 13 hod, když mi nic tak zjevně závažného není ....
Příjemná a profesionální paní doktorka, milá k dětem, i když zrovna ne zcela perfektně spolupracují. Jednoznačně doporučuji.
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze