Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
Anna
chtela bych touto cestou pani doktorce zehnulove velmi podekovat za jeji profesionalni a hlavne lidsky pristup poznala jsem jen dva lekare ktery me velmi pomohli a nesvadeli moji diagnozu jen na obezitu proto vam pani doktorko preju jen to nejlepsi a preju vam at si duchod uzijete v klidu a pohode protoze si to zaslouzite to vam preji od srdce a vazim si toho ze jsem mela tu cest byt vasi pacientkou dekuji mnohokrat s pozdravem anna lucanova.
Martina
S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Před 12lety jsem se k ní dostala s velkými zdravotními problémy, které mne trápily již 9let a nikdo mi nebyl schopen zjistit co to je. Dávali mi na jevo,že si vymýšlím.Měla jsem 2 malé děti a zdr.potíže mne velmi omezovaly. Náhle jsem ulehla s velkými bolestmi kloubů a svalů a s horečkami. Nebyla jsem schopná postarat se o děti a to někdy i 3x za měsíc, nebo po 3 měs.klidu.Nečekaně.
Hned první přístup a můj dojem byl skvělý. P.doktorka mne vyslechla, hned měla pár napadů co by to mohlo být, nechala udělat několik testů a odeslala ještě k odb.lékaři (bez ohledu na výsledky jen 1 testu,kdy člověk je testován postupně a postupně posílán po doktorech- kdy to trvá i rok). Za 2 týdny jsem měla výsledky testů a diagnózu. Zahájila imunosupresivní léčbu a po 9ti letech pomohla a ještě jsem měla pocit, že jsem pro ni důležitá. Léčba trvala 2roky,protože p.doktorka stále nebyla spokojená s mými potížemi (ikdyž já již byla, měla jsem již tak max.10%). Imunosupr. léčbu mi po 3 letech zopakovala,protože hodnoty krve nebyly pro ni stále vyhovující. Kdykoliv ji zavolám a mám nějaký problém řekne ať přijedu a uděláme testy. Už jsem toho několikrát využila, ikdyž se pak ukázalo,že to není imunolog.problém. Vždy se na ni mohu spolehnout a všem ji doporučuji.
Ivana Kulhánková
Chtěla bych touto cestou veřejně poděkovat Mudr. Zehnulové za dlouholetou a skvělou péči, lepšího lékaře za svých 30 let zdravotních problémů jsem si přát nemohla. Velmi profesionální,pečlivá, zodpovědná, vstřícná a lidská.
mejatysek
Na paní doktorku si těžko udělám nějaký názor, protože podle toho co mi zdělili na čísle uvedeném tady, nepřijímá nové pacienty!
Vlaďka
Naprostá spokojenost s přístupem, lékařským vyšetřením, vysvětlením postupu vyšetření. Paní doktorka je milá, lidská a velmi příjemná.
Věra
U pani doktorky jsem byla se svým synem a byla jsem velmi mile překvapena s jakým skvělým lidským přístupem jsem se tam setkala. Pani doktorka mi vše vysvětlila, synovi pomohla a kdykoliv pani doktorce zavolám, vždy mi poradí a pomůže. Kdyby takových to lékařů v našem zdravotnictví bylo více, bylo by to o něčem jiném.
Dorovová
Jsme již dlouholetými pacienty p. doktorky, byla vždy velmi ochotná poradila i s problémem vymykajícím se jejího oboru :)
Chtěla bych se připojit ke spokojeným pacientům paní doktorky Zehnulové.Opravdu má lidský a profesionální přístup.Kdykoliv mám zdravotní problém,tak se na ní mohu bez okolků obrátit.Můžu všem jen doporučit.
Fantastická paní doktorka se skvělým přístupem nejen k dospělým, ale i k dětem, ohleduplným jednáním..vše vysvětlí, na vše se zeptá, poslouchá, ochotná pomoci..Rozhodně si tam nepřijdete, že otravujete. Ona je tam jen a jen pro Vás a chce Vám pomoci. Opravdu vyjímečná lékařka!!!
Včera jsem byla u paní doktorky poprvé.Udělala na mě veliký dojem a myslím, že mi konečně někdo pomůže ohledně zdraví mého syna.