Oční ordinace
Italská 384/3, Praha

Zaměstnanecká pojišťovna Škoda

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Super lekarka, mila hodna a vzdy vychazi vstric!

U této lékařky jsem se léčila na časté obtíže skoro dva roky. Pokaždé mi byla sdělena jiná diagnóza (suché oko, alergie, celkový špatný zdravotní stav), ale komplexní léčby se mi nedostalo, vždy nasazena antibiotika. Po vyzkoušení asi 15 antib. kapiček jsem se objednala k jiné lékařce, která nasadila léčbu a výsledek byl vidět ihned. Tato lékařka je jinak milá, vstřícná, ale nedoporučuji.

do této ordinace jsem chodila od puberty, kdy se mi zhoršil zrak a potřebovala jsem brýle. vždy jsem byla objednaná a vždy jsem čekala minimálně hodinu!!! Nechala jsem si aplikovat kontaktní čočky a chodila je k této lékařce kupovat. Jelikož byla doba objednání poněkud dlouhá a potřebovala jsem čočky koupit před odjezdem na dovolenou, telefonovala jsem sestřičce, aby mi sdělila dioptrie, zakřivení atd ke koupi čoček v optice. Ta na mě vyjela, že pokud si je nebudu kupovat u nich, tak si příští náklady spojené s vyšetřením budu hradit sama! To bylo trochu moc, tak jsem si našla jiného lékaře :-)

Vyborna,sice se ddlouho obednava, ale je prijemna.
Vzdy mi vysla vtric...

Nemohu doporučit se k ní objednávat. Termín jsem dostal za déle než měsíc (to je ještě ok), ale objednán na konkrétní hodinu v konkrétní den a bylo mi po příchodu sděleno, že si stejně přes hodinu počkám, protože jsou přede mnou čtyři pacienti... K čemu tedy to objednávání je?

Odbornost hodnotit nemohu neb jsem nečekal...

Vyborna lekarka, hodna, mila a hlavne lidska. Objednaci doby jsou teda trochu delsi, ale to je skoro u vsech lepsich lekaru. Ma tam take moc milou setricku.

ad Karoh Jan a dovysvětlení
Také už k paní doktorce nechodím, ale mám právo zde napsat vlastní zkušenost, napsala jen pravdivě, co se mi stalo. Nevím, proč na mě útočíte. Jinak proti paní doktorce nic nemám, při vyšetření je pečlivá, toto byla jen chyba, která se může stát a není tak závažná. Hlavní důvod, proč k již nechodím (jak už jsem psala níže), je délka objednání, trpím častými záněty očí, takže jsem přešla k lékaři, který si nechává část ordinační doby vyhrazenou pro tyto případy. Vždy když jsem měla zánět, tak mi byl nabídnut termín za 1-2 dny nebo tří hodinové čekání v ordinaci, až bude volno mezi objednanými pacienty. Jen tím informuji ty, kteří mají podobné problémy jako já, aby až si budou vybírat očního lékaře, věděli jak to chodí u pí doktorky. Pro někoho toto může být důležitá informace, např. kvůli uvolňování ze zaměstnání.

ad Hanka: Hodnotíte odbornost, které nerozumíte a ještě tvrzením proti tvrzení. Nebyla jste spokjojená, tak k paní doktorce nechoďte a svěřte se do péče očních optometristů, se kterými spokojená jste!Rozhodujícím činitelem práce v ordinaci je přec důvěra a přístup k pacientovi. A to paní dr Waldová nalňuje vrchovatou měrou!!

Není to špatná lékařka, naměřila mi sice na jednom oku cylindr, který mi pak nezávisle na sobě dva oční optometristi vyloučili a řekli, že nechápou, jak na to pí doktorka přišla a nechali zhotovit brýle bez cylindru, že s ním vidím naopak hůře. Dále mi vadí delší čekací doba, i když jste objednání. V případě akutního zánětu, můžete přijít okamžitě, ale čekáte hodinu, dvě i tři než bude místečko mezi objednanými pacienty.

Neměl jsem lepší očařku, a to mám problémy cca 25 let.