A. S:
Kdyby byla možnost takovouto lékařku naklonovat, neváhala bych ani chvilku. Kéž i ona může zažívat jako zpětnou vazbu naše upřímné díky a obdiv. A: Srbová
Václav Růžek
Příjemná, sympatická a na vysoké odborné úrovni. Byl jsem vždy velice spokojen. Děkuji a přeji stále dobré zdraví. Vděčný pacient Václav Růžek
Jan Šeba
Skvělá paní doktorka. Léčím se u ní od roku 1973, extrakce zubů nemají chybu, jsou de facto bezbolestné. Do ordinace se těším.
K paní doktorce chodím již mnoho let. Jsem maximálně spokojená s její péčí. Jak je podoknuto v prvním příspěvku. Je nejenom ohromnou lékařkou, ale i člověkem. A to je opravdu vzácný případ!
Paní doktorka je nejen skvělou lékařkou,ale i člověkem.Málokdo umí býti obojím.Její úsměv mě vždy zbaví strachu a nejistoty,vždy vysvětlí co dělá.Její profesionální,ale i lidský přístup nám dává možnost se nechat ošetřit bez nepříjemného pocitu.
Tato paní doktora umí!!!!
Velice milá, příjemná a hlavně moc šikovná pí. doktorka, absolutně není co vytknout. Celá naše rodina je v její péči 100% spokojená.
Velmi příjemná a milá paní doktorka, šikovná, mám jen ty nejlepší zkušenosti.
Super paní, milá, vysvětlí, upozorní, udělá - je fajn, jde jí to od ruky a fakt vše udělá pěkně.. Taková veselá a energická. I sestřička je milá.
Šikovná, milá a příjemná lékařka. Doporučuji.
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni