vykydal
Dobrý den.
Dnes jsem byl u paní doktorky s vyjmutím "8" zubu.Jak sestřička,tak paní doktorka velice příjemní.Zákrok trval jen chviličku.Profesionální,bezbolestný zákrok.
Paní doktorka je velice příjemná a ve všem ochotná. Mám s ní jen velice dobré zkušenosti, ať už s trháním zubů nebo pouhou preventivní kontrolou zubů. Snaží se ,abych neměla sebemenší problém. Při každé návštěvě odstraní zubní kámen bez jakékoliv bolesti. Ptá se ,jestli je něco nepohodlné nebo nepříjemné. Ještě se mi nestalo, že by byla prudká nebo hr ve své práci.
David
K paní doktorce jsem chodil dlouhou dobu i na rovnátka i jako k bežnému zubnímu lékaři.....bohužel efekt velmi špatný ..... přešel jsem k jiné zubařce a efekt péče (rovnátek je nesrovnatelný), pokud ortodontista nepozná že má člověk špatný zkus i po několika letech nošení rovnátek a jiný se na to jednou podívá a začne to řešit tak je něco špatně. Bohužel jako ortodontistu nelze doporučit!
Paní doktorka i sestra jsou velice milé.
Jsem u ní velice spokojená.Odborník na svém místě.
Všemu rozum a ochotně poradí.
Její dcera je taktéž stejně šikovná.
Velmi příjemná a velmi ochotná.Vždycky.
Nejhorší, nedoporučuju. Na rovnátka jsem k ní chodila přes dva roky a žádný pokrok. Neustále šoupaní sem a zase zpět. Poté jsem přešla k jiné doktorce, která mi zuby zpravila bez problému za pul roku.
Věrný pacient :D
Velmi dobrá zubní lékařka !
Ivula
U paní doktorky jsem zůstala i po skončení nošení rovnátek...Je laskavá, vše vysvětlí. Na sestřičku si člověk musí zvyknout, namyšleně působí, ale je taky fajn. Je pravda, že čekací doby jsou tu většinou delší, ale myslím, že prostě v ortodoncii přesně čas naplánovat nejde..
Peťa
Paní doktorka má velmi lidský přístup,je ochotná a velmi dobrý zubař.Zachránila mi zuby.Díky.Sestřička je také skvělá.
Veronika
Největší ....... na světě,a hlavně ta arogantní namyšlená sestra.Zuby mám křivější než jsem měla,tváře rozškrábané od drátů,které mi nechtěla opravit.Utahování jednou za 3 měsíce radši nekomentuji
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Prostějově
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Prostějově