Milá neznamená dobrá
K paní doktorce jsem chodila ráda, protože byla hodná, příjemná. Jenže jen do té doby, kdy šlo o rutinní zákroky, kamarádka mi doporučila svou doktorku a tak jsem přešla. Zjistilo se, že v puse mám tři kazy a hned dvě špatně udělané plomby, tedy na předělání. Takže obrázek si asi dokážete udělat.
Tom
Super paní zubařka, poté co mi pan Čapla zničil stoličky, tak mi je tato paní dala dokupy, za což moc děkuji !! :)
Katka
K paní doktorce chodíme už několik let celá rodina a jsme velice spokojeni. Nesouhlasím s tím, že paní doktorka nechává své pacienty trpět. Vždy se mě zeptala jestli injekci chci a dle svého uvážení mi ji při bolestivějších zákrocích sama dopručila.
Naopak souhlasím s tím, že paní doktorka je odborník, čekací doby má zvladnuté a vždy ochotně poradí, pomůže a v akutních případech Vás vezme i když nejste objednaní.
Co se týče dětí - pokud vím, paní doktorka i její asistentka s nimi jedná nejspíš dost hezky když uvážím, kolik dětí jsem u ní v čekárně potkala. Dle mě má zlaté nervy, já bych někeré rozmazlené řvouny v ordinaci dávno vyfackala.
Paní doktorka je velmi skvělá a příjemná, vždy mi poradila nebo odpověděla na jakýkoliv dotaz. S její prací jsem také maximálně spokojen a nemůžu si na nic stěžovat. A je super, když se objednáte na daný termín a vy vážně víte, že v ten čas půjdete do ordinace.
Rutinní práci asi zvládá, komplikovanější případ vůbec ne. V dnešní moderní době určitě každý lékař píchne pacientovi injekci proti bolesti - paní zubařka ne. Pacient má bolest vydržet! Asi si za to, že má nějaký problém, může pacient sám!?!?
Opravdu bych ji nedoporučila, není odborníkem, který by sledoval pokrok a využíval nových možností a prostředků. Odešlo nás od ní více k jiným zubařům a shodli jsme se na tom, že jsme udělali velice dobře - nedá se to vůbec srovnat.
K paní doktorce chodíme celá rodina a jsme všichni velmi spokojeni. Obdivuji zcela profesionální a také velmi citlivý přístup k pacientovi.Je opravdu uklidňující, že když se objednáte na tu a tu dobu, tak jste v tom čase i přijati do ordinace! To se přece jen tak nevidí!Má perfektně zorganizovaný čas, určitě díky své asistentce, která je vždy velmi milá o ochotná.Velice si vážím své zubní lékařky a nevyměnila bych ji za nikoho jiného. Staníková Elli
VELICE PŘÍJEMNÁ PANÍ MOC JSEM SPOKOJENA.
Urbanovi
K paní doktorce chodíme celá rodina a jsme velmi spokojení.Jak s její vykonanou odbornou práci tak i s přístupem i chováním k pacientům.Určitě bychom neměnili.Děkujem za jeji vykonanou práci a přejem hodně dalších pracovních úspěchů.Urbanovi
andy
Celá rodinka jsme vemi spokojeni.Milá a vše vysvětlí a poradí.
Rutinní práce zvládá, ale když se u mě vyskytla komplikace, nebyla jsem s jejím přístupem moc spokojená. Neodhadla dobře, co se mnou má dělat, a léčba se poněkud prodloužila.