Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Umístění: Poliklinika Havlíčkův Brod Jiný

Nebyl mi dán prostor k obhajobě z důvodu nedostavení se k ošetření. Nic je nezajímalo. Přijde mi že si sami píší objednání pacientů ,aby je pak pro nedostavení se k vyšetření, mohli odmítnout.

Paní doktorka Štefánková je milá a příjemná. Léčila jsem se u ní více jak 10 let. Dnes 2.10.2012 jsem potřebolava od paní doktorky poradit, ovšem nebyla jsem objednána.Sestřička mě nechala čekat v čekárně 2 hodiny a nakonec mě stejně nevzala.Myslím si, že kdyby paní doktorka věděla jaké arogantní chování ma její setřička, určitě by zakročila. I v čekárně si lidé na setřičku stěžovali. Ja jsem se nakonec obešla u paní MUDr.Škurlové. Sestřička byla velice vstřícná a paní doktorka úžasná, skvělá, lidská a hlavně velmi pečlivá. Můžu jen vřele doporučit.

Nepříjemná a arogantní

Pní doktorka mě léčila asi 10 let a byla vždy naprosto výborná, milá, ochotná a příjemná. Zbavila mě atopického exzému i všech dalších potíží. Vřele doporučuji. Pouze nevýhodou je velké množství pacientů a dlouhé čekání.

Výborná lékařka a příjemná a šikovná sestřička. Paní doktorce vděčíme za včasné rozpoznání melanomu a jeho následnou léčbu. "Donutila" celou naši rodinu chodit na pravidelná vyšetření mateřských znamének - v době prudkého nárustu rakoviny kůže je tato prevence více než potřebná.

Organizačně zcela nezvládnuté.Nejen,že i objednaní pacienti čekají velmi dlouho,
ale nezřídka si vyslechnou hlášky paní doktorky "ještě jsem si nestihla sníst větrník" nebo " to kafe už zase budu mít studený". U paní doktorky nemají šanci ani sdělit své potíže, ani na řádné vyšetření.Pro pítí kávy a pořádání větrníků na ně nemá čas.

dobrá

Velmi dobrá lékařka a dobrá sestřička.

T

Vyborna doktorka a super sestricka.. Jen je velice lituji ze maji za pacienta takoveho zapomnetliveho troubu jako jsem ja... :-)