Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Pavlína
K paní doktorce jsem bohužel docházela příliš dlouho. Nehodí se pro své povolání. Vnucuje svůj pohled na věc. Když se jí pokusíte vysvětlit důvody svého chování, zesměšní vás...to je psychiatr?? Absolutně neempatická, neváží si vašeho času /i přes objednání stále hodinové čekání, přitom přes dveře slyším, jak se s někým vesele vybavuje/. Vždycky mi připadalo, že moje problémy bagatelizuje. Nedoporučuji.
jana
Nejlepší psychiatrička, kterou jsem kdy měla. Trpělivě zkoušela varianty kombinace léků tak, aby mi umožnily fungovat přes den a v noci se vyspat. Má skvělý přístup a poslouchá, co jí člověk říká. 100% doporučuji.
auto
Naprosto prefesionalni pristup. Po 7 letech lecby u jedne z lekarek jsem se rozhodl pro zmenu, prevazne podle doporuceni pacientu a rekl bych ze to byl krok spravnym smerem. Lekarka zredukovala pocet leku a zmenila postup lecby. Misto 7 druhu ruznych leku jsem nyni na 3 a muj stav je konecne o 80% lepsi. Muj problem je deprese spojena se silnymi uzkostmi.
Paní doktorka je v mých očích jednička. Dostávám se z velmi stresujícího období, vyslechne, problém rozebere i s léky a alternativními prostředky léčby se strefila velmi dobře. Nikdy jsem u ní dlouho nečekala a navíc je s ní celkem sranda. Z mého pohledu tedy výborná lékařka.
Eva
chodím k ní už 5 let, vždy když jsem byla na dně tak mě z toho vytáhla spolu s lékaři z uvn.Má lidský přístup.Vždy mi říká když bude nejhuř volejte.Nepatří k těm lékařum kteří mají na pacienta pět minut,s tím že pacient odchází z tunou léku.Dokáže vyslechnout a poradit, Mochu vřele doporučit
Výborná diagnostička, věnovala se mi, pečlivě mne vyšetřila a následná spolupráce byla intenzivní a vedla vyléčení mého onemocnění a nyní jsem bez léků. Vím, že lékaři, psychiatři nemají v průměru zaplaceno za více než jednu měsíční návštěvu a tudíž ostatní 3 vykonané v měsíci dělala v podstatě zadarmo. Neměla jsem díky zdravotnímu stavu na hrazení terapie. Přesto o mne pečovala a léčila mne. Mohu doporučit.
Skvělá doporučuji káždému jde k jadru věci okamžitá přesná diagnoza skupiny šarže léků v oku!Takových více šetříme čas i peníze.
Výborná lékařka, jedná s pacienty na rovinu, má lidský přístup a nadhled, udělá si na každého čas. Doporučuji ji každému.
Katarína
Byla dobrá, dala mi prášky a dobrý rady, ale ty rady stačily, prášky sem nebrala.
~
Hraje si na něco, čím není. Snaží se působit jako terapeutka, ale tou skutečně není. Chybí ji schopnost empatie, tj. pochopit pacienta podle jeho myšlení. Soudí podle svého pohledu na svět. Dělá závěry za pacienta místo, aby je pacient činil sám.
Doporučuje léky, o kterých toho moc neví, když její hodnocení léku je v naprostém rozporu s příbalovým letákem.
Rozhodně ji doporučit nemohu.
Po těchto zkušenostech jsem ji rychle vyměnila.
Upravit nebo spravovat profilPsychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Psychiatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze