Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
Tereza
Paní doktorka i sestřičky jsou vždy příjemné, nemám s nimi žádný problém a nepamatuji si, že by na mne byl někdo někdy nepříjemný. Zuby mi spravila perfektně, mohu jen doporučit :)
Ivana Kuczova
Z profesního hlediska není co vytknout. Rozezná, jestli dcera rovnátka nosí nebo ne. Vždy je s ní domluva. I přesto že jak někteří píšou protivná, tak vše řekne na rovinu a její jednání je přímé. To cením. Jinde vás pošlou s úsměvem někam a ještě se tam těšíte. Jako rodič jsem s ní spokojen.
verabarosova
Jestli nechcete ať má Vaše dítě deprese a bolení břicha před návštěvou lékaře, tak nechoďte k paní doktorce Sílové. Velice nepříjemná, kdykoliv jsem tam přišla . Vydržely jsme to půl roků a lituji, že jsme nepřestoupily k jinému lékaři dřív.
Nedoporučuji,nedoporučuji, nedoporučuji !!!
martinalubomer
Velmi špatné hodnocení, dnes je dcera na operaci v Ostravě, protože paní "doktorka" před 12-13 lety, neodvedla svoji práci odborně, ale velice naprofesionálně, ve zdravotní kartě napsala dceři, že ji vytrhla "čtyřku", ale bohužel byl to mléčný zub. Nový zub "zabetonovala a zpevnila rovnátkami na pevno. Nyní dcera podstoupila celkem vážný operační zákrok. Tento zub ji operativně odstraňovali, pod celkovou narkózou. Psychyckou újmu, pracovní neschopnost a bolesti bych nejraději uplat´ˇnovala po "skvělé paní doktorce. Takže je na Vás jestli dále budete navštěvovat lékařku, která se ani tenkrát k nám nechovala korektně a profesionálně. Bohužel čas vrátit nelze!!!
Velmi nepříjemná paní. Komunikace s pacientem žádná.
Měla jsem velmi křivé zuby. Styděla se za ně .. Opravdu, potvrzuji, co je zde řečeno - nepříjemná, chladná .. Ale jak tohle ovlivnilo výsledek léčby ? Zkřivila mi snad její odtažitá povaha dvojku nahoře ? NE. Ať je jaká je .. doktor je to perfektní. Díky ní se můžu zase smát ! :) Zatnout pěst a vydržet.. výsledek stojí za to :)eS.
Chodila jsem k Sílové 5 let a když jsem si rovnátka nasadil 1 za měsíc řekla mi že se to zlepšilo a když jsem je nosil pravidelně tak mě seřvala velmi nepříjemná. Před měsícem mi oznámila moje nová zubařka že mám mléčný zub a divila se jakto, že ne to Sílová nepřišla. Opravdu nedoporučuji!!!!
Jana
Paní doktorky si velmi vážím pro její přímost, otevřenost,důslednost a její odborné znalosti.Hodnotím ji jako velmi dobrou ortodontistku, určitě doporučuji.
Elala
Nezažila jsem jí ještě příjemnou. Ať jsem jednu dobu rovnátka nenosila, nebo pak další rok v kuse nosila, vždy stejně nepříjemná. Ovšem musím dodat, že je velmi pečlivá a důsledná.
M77
MUDr. Sílová je vynikající ortodontista, jen jí vděčím za svůj, nyní už bezvadný chrup. Vždy milá, soustředěná a velmi ochotná. Její přístup je velice vstřícný.