Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Lubomir B.
Diletantství, nic jiného si p. Semeráková nezaslouží. Přidělila mému otci (78 roků) před 3. Roky naslouchadlo. Stálo ho to 3.000,- + 4.000,-Kč od pojišťovny a nefungují ani po seřízení. Nepoužívá je a má velké problémy se sluchem. Zažil neochotu a laxní přístup. Prodala mu malé sluchadla, které svými hrubými prsty nezvládá ovládat. A sluchadla měla jen tovární nastavení. Baterie vydrží Teď už máme srovnání v HK. Zde jsme zažili velice rozdílný způsob. Prý tam chodí mnoho pacientů z Náchodska. Zažili jsme ochotu, profesionální přístup. Přívětivé chování. Do 14. dnů má za 6.000,-Kč naslouchadlo za ucho, s kterým slyší a které hravě ovládá. Baterie vydrží asi týden. Žádné vnucování drahých naslouchadel. tec prostě po 6 rocích opět slyší. A je spokojený.
Luboš B. Č. Skalice
jaroscakova.78
dobry den ja mam s pani doktorkou SEMERAKOVOU velice dobre skušenosti,jak v chovani tak k profesionalnimu přistupu lečby. JA jsem mela hrozny zanet dutin nekolik mesicu a lečili me v RYCHNOVE NAD KNEZNOU neustalimi antibiotikyPAN DOKTOR HRDLICKA aniz by mi udelal vy\setrni nebo RTG tak jsem si nasla pani dooktorku kter ME ZE VSEHO DOSTALA I MOJI DCERU 11LET A DOKONCE S PERFEKTNIM, PRISTUPEM MI VYSETRILA 1.5LETOU DCERKU. PROTO JSEM SE ROZHODLA PRIDAR KOMENTAR AZ BUDOU TAKOVY DOKTORI JAKO JE ONA PAK SNAD BUDEME VSICHNI ZDRAVI!!!!!!!!!!JAROSCAKOVA LENKA
johanesa
Paní doktorku rozhodně nedoporučuju, pokud jdete na vyšetření s dítětem. Jakmile dítě ochotně, bez hnutí a bez řečí nesedí, je paní doktorka okamžitě nepříjemná a "přísná" (a sestra to samý v bledě modrým - "hlídejte si ho") a místo toho, aby se dítě snažila uklidnit, tak ho okřikuje a napomíná... A mě vlastně napomenula hned při vstupu do ordinace, co to mám za ušmudlané dítě??!! Otázky typu "škrtil se u porodu?" mi pokládala zády ke mně. Rozhodně již tuto paní doktorku nenavštívíme.
necitelný přístup k pacientům, po jejím léčení ucha musí jít naše maminka po velkých bolestech na oparaci- šlo jen prý o vyčištění zalehlého ucha. Výsledkem je zánět středního ucha a zvujovodu a zánět kostí. trpí již dva měsíce a skončila v nemocnici s vyhlídkou ma operaci.