Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
zimulka
Paní doktorka,i pan doktor, naprosto úžasný přístup,citlivě vyšetří, vše potřebné vysvětlí, hledají více variant :) jsem moc ráda, že jsem jejich pacientkou :)
Rýparová
Mamky tak zase musím ohodnotit manželé Sekvardovi,letos v květnu mi pan doktor dělal třetí císařský řez a opět spokojenost nadevše:))))))) Děkujeme maminka Šárka taťka Pavel a dětičky Pavlík,Barunka a Adélka:)
xxx
nezískala mou důvěru, na něktéré mé otázky odpověděla podivně a neprofesionálně, možná své nedostatky maskuje svou rádoby vlídností a osobitým přístupem, ale to je, bohužel, podle mě, jen maska.
jarka pobořilová
Paní doktorka má velmi pěkný přístup ke každé pacientce.Já jsem měla docela velké urogynekologické potíže,které vyústily do operace.Paní doktorka mně vše vysvětlila-nemusela jsem se ostýchat zeptat se na cokoliv.Dokázala mně vždy poradit a hlavně člověk se v její ordinaci cítí velmi dobře a necítí se jako by obtěžoval.
Rýparová
Velice příjemná paní doktorka,pan Sekvard mi dělal dva císařské řezy. Měla jsem pocit jako bych ho znala snad 150let. Nevadí mi dojíždění a vždy se těším až pana doktora uvidím. Takových lékařů by mělo být víc:)) S pozdravem maminka Šárka Rýparová,Pavlík a Barunka:)
Je dobrá!!!!!
Je to naprosto nejlepší profík!!! Díky za takové skvělé lidi!!!!!!!!!!!!!!!
s péčí jsem spokojena
Je výborná, stejně jako její manžel.
Martina Juříková