Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Jiří Sázel
Chtěl jsem pro ni dokumentaci o nemoci mého syna jako důkaz k soudímu řízení. Paní doktorka se postavila do role soudce rodinného práva a začala mě poučovat, že na styk s dítětem nemám právo a proč ji obtěžuji s nějakou prací pro ni navíc. Po podobné spršce keců jsem se nakonec k dokumentům o nemoci dostal.
Zuzka Jedynaková
Paní doktorka je důsledná. Dělá maximum, aby zjistila příčinu nemoci. Dokázala přijít pomocí pohmatu na problém u dcerky v břiše, a tím ji zachránila. Dcerka byla operována a vše dobře dopadlo. Jsem moc ráda, že máme paní doktorku na kterou se může spolehnout a vím, že moje děti jsou v dobrých rukách. Z. Jedynaková
kellyswbs
Paní doktorku jsem navštěvoval v dětství a nemohl jsem si ji vynachválit. Je velice ochotná, příjemná a přátelská.
spokojenost
Paní doktorka se na první pohled může možná zdát poněkud přísná ale když na vás promluví,ukáže se jak je milá. Je strašně hodná na děti, chodím k ní už od malička ale ted musím bohužel přestoupit k jinému praktickému lékaři kvůli věku. Vůbec se mi od paní doktorky nechce jinam, doporučuji :-)
Paní doktorka mi velmi ráda a ochotně vyslechne a poradí, nemám žádný problém.Sestřičky jsou velmi milé.
pani doktorka je moc mila a velmi hodna k detem moc ji verim a taky ji doporucuji
pospík
tuhle paní doktorku mám 12let a měnit nebudu je neskutečně skvělá doporučuji!!
anonym
tahle pani doktorka umi byt priemna asi jako trn v pate.nekdo neco nepochopi a hned je ohen na strese.jako doktorka docela dobre,ale jako znama je hruza!!!
Kateřina J.
Paní doktorku mohu vřele doporučit. Krásné chování k dětem, rodiče jsou parneři. Mám s ní zkušenosti už od svého dětství a nyní tam chodíme s naší dcerou. Zkušenosti a hlavně diagnostika na výborné úrovni a hlavně paní doktorka umí naslouchat.
je dobrá