Pediatrická a alergologická ambulance
Nádražní 308, Lochovice, Kladno

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Pediatrická a alergologická ambulance Jiný

K paní doktorce jsem chodila s dcerou do 19 let, vzdy zvolila spravnou lecbu, byla komunikativni, nic nepodcenila, byla svedomita , dusledna, sve praci rozumi, ma skolu sve maminky. Za nas absolutni spokojenost. Bohuzel jsme se prestehovali, narodil se mi syn a k pani doktorce uz je to pro nas dalka, jinak bych nevahala syna zaregistrovat u ni.Casto vzpominam na jeji perfektni peci!! Dekujeme

Umístění: Pediatrická a alergologická ambulance Jiný

MUDr.Šarmírová a sestřička jsou lidsky naprosto skvělé ! Osobně si myslím, že u takového množství a různorodosti pacientů je na ně obrovský tlak. Provozní nedostatky a epidemická opatření pak zmaří i jejich snahu léčit a tím pádem se rozhodovat jakou léčbu a léky zvolit. S dcerou jsme v ordinaci od narození , věkem těch nemocí pribývá a některé léky na recept( kortikoidy bez stanovení dg a j.) si bohužel ani nevyzvedáváme. Zkusíme to někde jinde a budeme doufat, není to problém jenom téhle ordinace ale zdravotnictví obecně.

Umístění: Pediatrická a alergologická ambulance Jiný

Paní doktorka velice empatická, příjemná. Jsem ráda, že necpe dětem zbytečně moc léků, vždy udělá CRP, aby se zjistilo jestli má nebo nemá nasadit antibiotika, závěry dělá až po výsledcích vyšetření moči/krve. Co se týká třeba očkování, tak vždycky všechno vysvětlila, než jsem svolila k nějakému, tak jsme spolu probrali všechna pro i proti. S jejím přístupem jsem opravdu moc spokojená.

výborná doktorka a mohu ji jen doporučit, poradí pomůže a má školu své maminky, která léta s dětmi pracuje

K paní doktorce jsme léta chodili. Jako člověk je velmi příjemná, pod pojmem odborník si představuji něco jiného. Děti neustále nacpávala antibiotiky, téměř nikdy jsem je dětem nedala a vždy se uzdravily. Neustále se mluví o tom, že je třeba vždy velmi dobře zvážit, zda ATB použít, aby se nevytvářela rezistence. Zde ovšem ATB jsou podávána v 90% preventivně nebo nevhodně. Dostávali jsme je i při nepochybných virových onemocněních, např. při neštovicích!!! Nakonec jsme se zaregistrovali jinde. Být lékař není povolání, ale poslání, měl by to dělat jen ten, kdo pro toto vyloženě žije. Cpát děti kortikoidy, antihistaminiky a antibiotiky, tudy cesta nevede.

Je to výborná pani doktorka.

Je to hodná pani doktorka a děti jí maji rádi. Dokáže si ze vším poradit.