Zobrazit ostatní profily logopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 4 Více
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 4 Více
Zobrazit ostatní profily logopedů v okolíCeník
Jaromíra Stočesova
Paní logopedka je strážný anděl na svém místě.Toto své povolání dělá svým laskavým SRDCEM a to mluví za vše.Syn i má vnučka se v řeči strašně moc zlepšili.Doporučila bych jí všem.Všichni se vždy na ní a výuku hrou těšíme.
Romana L.
Paní doktorka je odborník na svém místě. Syn neměl nikdy problém, když k ní šel. Vždy se těšil a udělal velké pokroky. Umí skvěle komunikovat s dětmi, její přístup k nim mě vždy potěšil. Mám syna živého, který moc neposedí u ničeho, ale u p. dokdorky nebyl nikdy problém aby se půl hodiny soustředil a pracoval tak jak má.Všem vřele doporučuji a moc p. doktorce děkuji. Lukášová
Skvělá odbornice, umí výborně komunikovat s dětmi i rodiči, syn se na ni vždy velmi teší. Výsledky její práce jsou výborné. Mám možnost srovnání s jinou kolegyní z oboru a je to nesrovnatelné.
Martina Ryšková
Skvělý odborník,starší syn s její pomocí dohnal vše, co první logoped,kterého jsme navštěvovali zanedbal.Mladší syn má také potíže,učení mu vždy nejde,ale i přesto k ní chodí rád,bez strachu.Paní magistra má k dětem velmi pěkný vztah,a i rodiči umí vysvětlit,jak s dítětem pokračovat dál.
Fiona
Paní doktorka Rupcová je vynikající odborník, je velmi trpělivá, příjemná a perfektně to umí s dětmi.Výsledky její práce jsou vynikající, od návštěvy k návštěvě je vždy vidět velký pokrok a zlepšení.Můj syn se k ní vždycky velmi těší. Všem mohu tuto paní doktorku doporučit.
Lenka
Velice milá paní logopedka. Velice dobře si rozumí s dětmi.
Logopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Logopedové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě