Nemocnice na Bulovce
Budínova 67/2, Praha

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Návštěva v ÚVN u paní MUDr. Podojilové ohledně boreliózy byla negativní.O nemoci mi nic neřekla,nic nevysvětlila,výsledky krve se mnou neprošla,prý je to zbytečné.Empatie nulová,komunikace s pacientem nulová,jen kladla otázky a vždy ji na mě vyloženě vyštěkla a jen odsekávala.Brala jsem měsíc atb,která mi předepsal v ÚVN jiný lékař,který ji zastupoval.Na moji otázku,jaký bude další postup mi bylo sděleno,že žádný,že jsem přeléčená atb a že to stačí.I přes to, že mi bolí klouby.Řekla, že mi budou bolet třeba ještě měsíce.Znovu jsem se jí zeptala, zda opravdu je tato léčba dostačující ,aby se nestalo, že třeba za 5,10 let budu mít neurologické potíže a třeba ochrnu,tak mi řekla,že ne,že se to nestane a že tato léčba atb opravdu stačí.No a vzápětí se se mnou loučila slovy:kdybyste pociťovala brnění,nebo postupné ochrnutí kdekoliv v těle,přijďte.Jakože cože?Před tím to vyvrátila,že tato léčba stačí a že se to nemůže stát a pak mi vlastně potvrdí,že mohou přijít neurologické problémy?Smutné

R
Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka se mi věnovala tak jak jsem očekával, vše vysvětlila a navrhla způsob léčby

Umístění: jiné místo Jiný

Pani doktorka jen vyplnila data, poslala na krev a muj stav ji nezajimal. Navrh lecby ci vysvetleni jak dale postupovat 0. Vic jsem byla nucena vycist na internetu. Hledam jineho lekare. Celkove se mi zkazil dojem z UVN, ktery byl do ted vynikajici

Umístění: jiné místo Jiný

Ordinuje také v ÚVN ve Střešovicích. Setkání s touto osobou je zkušenost, které by se člověk rád vyhnul. Je neskutečně arogantní dalo by se říci až drzá. Komunikace s pacientem za pět a o empatii tahle ženská nejspíš nikdy neslyšela. Nikdy víc.