Jakub Deml
Paní doktorka pečuje o chtup celé naší rodiny a jsme maximálně spokojení. Umís to s dětmi i s dospělými.
dostalmail
Tuto lékařku jsem začal navštěvovat asi před rokem a jsem velice rád,že k ní mohu chodit! má opravdu profesiální přístup k pacientovy .Její práce je také na vysoké úrovni,opravdu UMÍ.!
Mohu to posoudit ,chodil jsem do ARTENTU.Tam je to ale za dost peněz!
Mirek
Je prostě dobrá !!! Jsem s ní spokojený.Od té doby co k ní chodím se zubařů nebojím.
Dalibor Zástěra
Mohu jen konstatovat, že nemám co bych pani doktorce vytkl a sestřičce taktéž. Za svůj život jsem změnil v rámci bydliště mnoho lékařů ale zde jsem nejspokojenější a dokud to půjde zůstanu.
Novotná Jitka
paní doktorka a sestřička jsou skvělý tým !
Dana H.
Výborná stomatološka, velice profesionální.
radka
Příjemná, profesionální. Velmi dobrá péče, za kterou nedáte všechny svoje úspory. Vím, že jsou v Jihlavě špičkovější zařízení, ale také několikanásobně dražší. Bílá výplň do stoličky za 500,. Kč + 30,- kč poplatek. Tomu říkám rozumná cena. Jinak si cením u paní doktorky také toho, že na výkony,na které nemá zařízení Vám doporučí někoho jiného aniž by se bála konkurence. Doufám, že nám její ordinace vydrží hodně dlouho..:-)
Velmi dobrá zubní lékařka,milá,usměvavá,příjemná k dětem,zbaví je strachu.Hodnotím velmi kladně.
Nejlepší zubařka. Nemám co dodat.
Od dětství navštěvuji Mudr. Petříkovou. Ještě jsem se nesetkala s něčím negativním. Kdykoliv jsem chtěla, píchla mi injekci a jednou, když jsem jako malá omdlela, dávala mi bombony a chodila mě do čekárny kontrolovat. Na jaře 2010 mě poslala do Třebíče na vytžení osmičky se slovy, že se na to necítí, protože na tak malý zoubek není vybavená. A v tom se podle mě skrývá odbornost, posoudit zda je na to člověk vybavený či ne a nezpůsobovat pacientovi zbytečnou bolest. Jsem s ní nesmírně spokojená můžu jen doporučit.