Sandra A.
Jsem s paní doktorkou moc spokojená již 22 let i s velmi milou sestřičkou. Odbornice na svém místě. Doboručji !
K. Jandová
Skvělá paní doktorka, moc mi pomohla, asi nejlepší co udělala, poslala mě za zubní hygienistkou a v mé puse se začly dít zázraky :). Jinak její práce je výborná, jsem s ní moc spokojená. Vřele doporučuji. A vůbec nejlepší je její lidsý přístup k pacientovi!!! Fakt se tam nebojím chodit a to jsem si u zubařů vytrpěla dost! A sestřička je taky nejlepší, co znám :-).
vera.kaufova
Super, chodíme k ní celá rodina a děsíme se okamžiku, až skončí. Lepšího zubaře si neumím představit a to jsem jich za dlouhý život vystřídala plno.
Thorfinn Mieushéf
Než jsem přešel k paní doktorce Papouškové, měl jsem zuby jak skřet z Pána prstenů...
Řekla mi že musím pravidelně docházet po dobu min. rok, nejdrříve šly osmičky pryč, a pak asi po cca šesti/osmi "sezeních" mi z mých krápníků vytvořila zubiště! :-D
Odbornice na svím místě!
Než jsem začala chodit k paní zubařce, měla jsem vždycky nějaký problém se zuby. Deset let, co tam chodím ani jeden :-). Paní zubařka je vynikající odborník, který nás vždy perfektně ošetří, informuje o možnostech a novinkách, které je možné si eventuelně připlatit a je velmi příjemná. Nedáme ne ni dopustit, chodíme k ní celá rodina. Neznám lepšího zubaře.
Profesional, je ochotná používat nové metody v oboru, skvělý člověk a odborník.
Špičková lékařka. Jinam bych nešla.
Chodím k paní zubařce už 10 let. Profesionální, lidský a svědomitý přístup. Bez problému zaregistrovala i moji malou dceru. Vřele doporučuji. Jan Becha
MUDr. Marie Papoušková je vzácná kombinace erudované, svědomité a maximálně zodpovědné stomatoložky,která svoji profesi má i jako svoje hobby. Jsem s ní maximálně spokojen a vřele DOPORUČUJI!
Ing. Bc. Karol Frydrych
Petr
připojuji se k poděkování paní zubařce za profesní přístup,mě taktéž pomohla když zachraňovala co můj předešlý "zubař" zpackal. Paní doktorka je příjemná, pečlivá, ráda vysvětlí co a jak bude dělat.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně