Zubní lékařství
Radlická 150/333, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Jsem klientkou paní doktorky již 25 let, můj chrup byl a je komplikovaný a vždy je co delat. Její chladný přístup povazuji za profesionální, nechodím do ordinace pro pochvaly, ale pro odbornou pomoc, a te se mi vždy dostalo. Od oprav a extrakci po korunky a zubni nahrady. Dokonce i v době, kdy byla její ordinace v rekonstrukci a nepoužitelná, mi pomohla. Doporučila bych ji každému. Zuzana Zdeborska

Souhlasím s hodnocením zde, s paní z 01.07.2013. S paní doktorkou jsem se po poslední návštěvě rozloučila a řekla si,že toto teda ne. Její až arogantní chování, když na mne skoro křičela, že se snad mužu podívat v jakém stavu to mám mne přesvědčilo,že k ní již nikdy nevstoupím. To, že jsem si nechtěla udělat nový zub, který ještě opravit šlo, jen nic z toho není paní doktorku asi velmi vytočilo a připadala jsem si tam, jako když zdržuji a to jsem ji za necelou hodinu, co tam čekali další dva lidé, viděla v klidu odcházet na oběd. Sestřička je milá, ochotná,ale paní doktorka není na svém místě. Každý lékař má mít také nějaký lidský a laskavý přístup k pacientovi,ale to paní Oršulíkové bohužel chybí. A při každé návštěvě poslouchat, no u vás se vždycky něco najde, to také není profesionální přístup správného lékaře.Plus nějaké informování,jak co bude probíhat, kolik to bude vůbec stát, to se člověk také nedozví, pokud se na to sám nezeptá. Nedoporučuji proto ...

Dobrý den, nedávno jsem od "paní doktorky" přešla k jinému zubaři a ten se nestačil divit, co mi dokázala za 2 roky léčení udělat.. Zaprvé její přístup k pacientům je neosobní až arogantní. Tvrdila mi, že nemám už žádný kaz, zubař našel na rentgenu snad pod každou plombou kaz, rentgen jsem prý nepotřebovala, že si mám přijít, až budu mít peníze na korunku ( 2 předchozí jsou nekvalitní a po necelých 2 letech se odchlipují), kanálky mi zaplnila špatně, takže se mi pod nimi udělal váček atd.atd.. Rozhodně nedoporučuji lidem, kteří nechodí jen na běžné půlroční kontroly..

Zatím jsem byl u paní zubařky třikrát a jsem spokojen. Dokázala mi opravit špatně udělaný zub od jiné zubařky a poctivě kontroluje i svou předchozí práci a když je třeba, dobrousí, dopiluje... Poté, co zjistila, že při vrtání trpím jako zvíře, už mi dává injekce automaticky, nevymlouvá mi plomby hrazené pojišťovnou (rozuměj: nesnaží se na mně vydělávat), dává mi doporučení ohledně údržby zubů. Odmítla mi vyvrtat plombu, pod kterou jsem očekával kvůli bolesti kaz s tím, že se patrně bude jednat o efekt kazu ve vedlejším zubu a měla pravdu. Je prostě vidět, že už má nějaké zkušenosti. Je pravda, že mě trochu překvapuje její "prvorepublikový" styl komunikace se sestřičkou a ani vůči pacientům asi není moc hovorná, ale já nechodím k psycholožce, ale k zubařce.

Jsem klientkou paní doktorky již 15 let, vpodstatě od svého nástupu do ČSOB. Přišla jsem k ní s chrupem v ne zrovna nejlepším stavu (porody, mateřská a z důvodu nedostatku času vždy ošetření jen akutních bolestí ne zrovna kvalitními zubaři). Paní doktorka mně postupně dala všechny zuby do pořádku, vždy velmi kvalitně - nikdy jsem po jejím ošetření neměla problémy. Postupně k ní začali chodit všichni členové mojí rodiny - všichni oceňují profesionální přístup a perfektní ošetření.
To, že paní doktorka není hovorná mi vůbec nevadí. Naopak nemám ráda zubaře, kteří ačkoliv máte pusu zacpanou tampóny, tak se s vámi snaží komunikovat a vy můžete tak maximálně kroutit hlavou.
Všem paní doktorku vřele doporučuji.

Chodím k paní doktorce 15 let (jsem zaměstnanec ČSOB) a paní doktorku jenom chválím. Spravila mi všechno, co mohla a velmi kvalitně, takže minimálně 10 let s jí odvedenou prací nemám nejmenší problémy.

Chodím k paní doktorce 16 let a každému ji mohu doporučit. Je skutečný profík, zkušený odborník, který se vyzná a pro každý problém se snaží najít to nejlepší ošetření. Přátelským klábosením sice neoplývá, ale kvůli tomu v ordinaci není.

Paní doktorka má plný dům potenciálních klientů, pže kromě své soukromé ordinace je závodní zubařkou pro ČSOB.
Asi z toho důvodu si může dovolit se chovat tak, jak se chová, tzn. arogantní jednání, slovíčka "prosím a děkuji" nejsou v jejím slovníku. V rozkazovacím způsobu mluví s kolegy i s pacienty.
Možná se mýlím a má to od přírody, to nic nemění na tom, že:
Nechápu, jak doktor s tímto anti-klientským přístupem, může v dnešní době sedět ve velkým baráku, který je plný klientů a vydělávat slušný peníze.
Doufám, že boží mlýny melou!
Aussenberg

Paní doktorka je nesympatická a protivná. Když si řeknete, že chcete injekci, tak se na vás tváří jako by jste po ní chtěli kdo ví co. A když máte problém,který vyžaduje delší ošetření, tak vám pomalu vyčte, že už jste tam půl hodiny.Připadáte si jako by jste ji snad zdržovali.

Zánět po rentgenu, kde tvář již byla viditelně oteklá, ošetřila zaplombováním zubu se slovy, že žádný otok nevidí. Do druhého rána jsem jen stěží vydržela - hlava jako balón. V ordinaci mne uvítala se slovy:"Co se Vám to proboha stalo?"