Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Petr S
Paní doktorku znam už od sveho dětství, musím napsat VELKÁ CHVÁLA a PROFESIONALITA.
Dnes k Paní doktorce chodí už má dcera Sarinka a ráda se k ní vrací.
Petra K.
Velmi dobrá lékařka, příjemná a chytrá. Má velký rozsah vědomostí, nejen o běžných, ale i méně častých nemocech. Sestra též příjemná. Líbilo se mi, že s rodiči hledala různé způsoby, jak dítěti pomoci,snažila se o alternativy, nejen. např.ATB - pokud to nebylo nutné, Nebyla direktivní, s rodiči komunikovala, vysvětlovala.. Chodila jsem k ní se čtyřmi dětmi, odešli jsme kvůli stěhování. Paní doktorka nasadila vysokou laťku, takže v novém bydlišti zatím hledám pediatra podobných kvalit.
Paní doktorka byla moc hodná, dětem opravdu rozumí, museli jsme odejít z důvodů stěhování bylo nám to líto, bála jsem se že tak príma doktorku už neseženeme, nakonec jsme se dostali do rukou paní doktorce Losové a péči nám vynahradila a nakonec jsem zjistila že byli spolužačky, oběma patří mé velké děkuji a přeji spoustu úspěchů.
Dobrá lékařka.
Velice pečlivá příjemná paní doktorka i sestřička.Nestřílí diagnozi od boku, ale raději pošle na vyšetření když si není jistá.Kéž by bylo sestřiček i doktorů více co se chovají tak dobře jako paní doktorka a její sestřička.
Moc hodná, zodpovědná a ochotná paní doktorka, ke které se děti nebojí a naopak ji mají rádi.
nej nej nej pani doktorka
Grunclovi
Paní doktorka je skvělá. Vždy příjemná, trpělivá. Povzbudí a vyjde maximálně vstříct. I děti jí mají rádi, nebojí se k ní chodit. Moc děkujeme za všechno. I sestřičce děkujeme za pomoc a ochotu.
Paní doktorka je moc milá a vždycky ráda a ochotně poradí.Moc ji děkuji za její péči,jsme tam jako doma.Vřele doporučuji..je to odborník na správném místě a moc milý přístup k dětem.
maminka
Skvělá paní doktorka, já sama jsem k ní chodila jako dítě a teď k ní chodím se svými 2 dětmi a nedám na ni dopustit.