Sam.ord. PL pro děti a dorost
Újezdská 1180, Choceň

Běžný termín

CRP QuickRead – během 2 minut a z jedné kapky krve - informace o zánětu v těle, vhodné pro rozlišení virové a bakteriální infekce a tedy i vhodnosti nasazení antibiotik - či nenasazení

Další preventivní prohlídka v 18 měsících, ve 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19 letech +16 Více

Diagnostika a léčba nemocí

Digitální kojenecké váhy – SOEHNLE

Hand U Reader – močový analyzátor – během 2 minut- analýza vzorku moči pacienta

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Očkování

Preventivní prohlídky

Jak fungují ceny?

Umístění: Sam.ord. PL pro děti a dorost

Chodila jsem k paní doktorce od narození do devatenácti let. Je milá, vstřícná. Vždy dobře poradila, nikdy jsem se v ní nezklamala a ráda na ni vzpomínám.

Výborná doktorka!!!

Lékařku velmi doporučuji. Je moc milá, a trpělivá k dětem. Vždy pomůže. Je to dobrá lékařka.

Paní doktorku všem doporučuji,je to milá paní doktorka s lidským přístupem a stálým úsměvem na tváři.

Číslo ověřené

Velmi kvaltní lékařka s lidským přístupem co na vše bezhlavě nepředepisuje ATB

Číslo ověřené

Jen ty nejlepší zkušenosti..Velice doporučuji..Profesionální přístup a velmi hezký vztah k dětem.

Š

Nejlepší, vstřícná, bezchybná, vždy ochotná pomoci.

Číslo ověřené

Skvělá ,ochotná vždy pomoct.Příjemné vystupování.Prostě super doktorka

Číslo ověřené

Příjemná doktorka, která vyjde vstříc, někdy až moc

Číslo ověřené

Velmi milá, příjemná profesionální lékařka pro děti. Vřele doporučuji ostatním maminkám.