Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
jamovinka123
Nejlepší paní doktorka. Hodná, ochotná, pečlivá. Škoda, že takových lékařů není více. Děkuji velice.
NEJ,NEJ NEJLEPSI PANI DOKTORKA.
Lenka
S paní doktorkou Novákovou mám zkušenosti již 15 let a musím říci , že jen ty dobré. Vždy se ke mě chovala velmi pěkně a nemůžu si stěžovat ani na její necitelnost. Taktéž musím říci, že i paní sestřička Sehnalová je velmi příjemná a ochotná.
Hájková
Tato paní doktorka viděla mou dceru dříve po narození,nežli já.Porod byl komplikovaný a díky správné a včasné diagnoze paní doktorky,dcera normálně používá pravou ruku.Sice nás to stálo hodiny cvičení a breku,ale své ovoce to přineslo.Dnes je z dcery 19 ti letá slečna,bez vážnějších problémů.Děkuji paní doktorce za její velmi obětavý přístup,ač se me někdy zdála moc tvrdá,ale věděla proč taková je.Díky mnohokrát.Myslím si,že spokojených pacientůbude většina.
Ilona Líkařová
Byla jsem pacientkou paní doktorky od 8 do 19 let. Lepšího neurologa jsem zatím nepotkala.
Vondrášková, Třeboň
Profesionál,výborný přístup.Mimořádně pečlivá,svědomitá.Sestřička také zaslouží pochválit,protože i díky ní vše funguje tak jak má. Objednávání je také dobré, nikdy nečekáte dlouho.Velmi oceňuji také to, že se snaží vše pečlivě diagnostikovat a citlivě vést léčbu.Za svoji dceru děkuji!!
Jája
Mohu jen potvrdit hodnocení paní Matouškové. Výborný specialista, lidský přístup, skvělý diagnostik !
Matouškovi JH
Paní doktorka je odborník na svém místě.Je důkladná, svědomitá a ochotná. Nic nenechá náhodě a o své dětské pacienty se stará opravdu svědomitě a odborně. Mohu toto uvádět, protože se syn u paní doktorky léčil téměř 13 let, až do své plnoletosti.Pravidelně několikrát do roka byl důkladně prohlédnut a pokud bylo třeba, tak byl vždy odeslán na další specializovaná oddělení k jinému nutnému vyšetření.Škoda, že takovýchto lékařů není více.Paní doktorko- děkujeme za péči o syna.