Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Paní doktorka mě měla ve své péči několik let. Ze začátku bylo vše v pořádku, ovšem v době, kdy jsem byl schopen více uvažovat nad svou nemocí a situací v mé rodině jsem si uvědomil, jak zastaralé, neobjektivní a plytké názory paní doktorka má. Bylo málo situací, kdy se mnou hovořila o samotě, většino to bylo za doprovodu jednoho z členů rodiny, který mě na mých pravidelných kontrolách doprovázel, a který po dobu mé konzultace za mnou seděl. Jakmile jsem překonal vztek a začal hovořit o rodinných problémech, tak paní doktorka hleděla na onoho člena rodiny a mně kývala ve stylu "jojo, vykecej se, ale stejně ti nevěřím". Na závěr se do toho vložil můj rodinný doprovod a celá léčebná konzultace byla dokonána v můj neprospěch! Celkovým výsledkem bylo, že mě postavila do role hysterika, který myslí jen na sebe a uzurpuje část rodiny.
Závěrem mohu říci, že poslední kapkou byly rodinné vztahy s blízkými, mně přiklánějící se mi příbuznými, které se paní doktorce podařilo tak perfektně rozkopat a zničit, že to je hraničeno s lidským hyenismem.
Tuto lékařku doporučuji pouze v případě, pokud chcete rozbít rodinné vztahy.
Díky ní již zdravá holka
S tímto názorem musím zcela nesouhlasit. Paní doktorka je naprosto výborná a jedinečná ve svém oboru. Jen díky ní jsem dneska tam, kde jsem. Navštěvuji ji již druhým rokem a mířím ke konci. Po tolika sezením, kdy si na mě paní doktorka našla čas i tehdy, když to bylo v podstatě nemožné, se mi bude opravdu stýskat. V Motole působí stále a je milá, vstřícná... v podstatě s ní mám kamarádský vztah, a to jsem o víc jak 30let mladší. Lepšího psychologa byste těžko hledali.
Upravit nebo spravovat profilPsychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze