Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
lokaj51
Dnes to je 11.10. 2015 jsme byli na pohotovosti v Uherském Brodě u paní doktorky Navrátilové. Mírně řečeno byla velmi nepříjemná neochotná snad ji naše návštěva obtěžovala že ji vyrušujeme v nedělním rozjímání a proč nejdeme do ŠUMPERKU i přesto, že jsme byli na návštěvě v UHERSKÉM BRODĚ! Po odeslání do nemocnice na další vyšetření se syn zeptal jestli má jet do nemocnice ve ZLÍNĚ nebo Uherského Hradiště odvětila JEĎTE SI KAM CHCETE!!!!!! I když je paní doktorka již v důchodu mohla by se chovat k pacientům jako k lidem což viditelně nezvládá. Uvádím své iniciály pro konfrontaci s výše jmenovanou lékařkou. Josef Lokaj Za Humny 2173 Uhersky Brod.
MK
Špičková, rázná, zkušená, praktická a ochotná.Mám teď jiného "závodního" lékaře ale na "Maňu" nedám dopustit! A syn je obdoba, když jsem zjistila, že už Pí.Navrátilová neordinuje a má nástupce, děti jsem po vyřazení z databáze dětského lékaře přihlásila k němu. A nelituji - ochotný, komunikuje a vůbec hodně po mámě.
Bojkovjanka
Nechápu ty co píší hodnocení na syna paní doktorky k ní. Proč to nenapíšete přímo k němu. To že má pan doktor i jiné pracovní příležitosti je jen dobře, možná se těm co mu nepřejí jednou stane, že jim pomůže někde jinde než v ordinaci. Je lepší když se vzdělává, nejsme někde na vesnici, aby seděl jen na zadku v ordinaci. A to že má obvod po matce a co je na tom. Když má někdo firmu, tak ji taky nedá cizímu, když má doma svého pokračovatele. Jo ZÁVIST je a bude.a tyhle stránky jsou o lékařích a né jejich známostech.No a jeta lepší, když s váma doktor komunikuje jako člověk a neodbyde Vás jen mezi dvěřmi.
MARCELA
Velmi dobrý a ochotný lékař......a ti co píšou takové věci ,že je to jen o penězích,tak to jsou závistivci......VŘELE DOPORUČUJI......
známá
tak to teda nechápu,co do toho montujete bývalé...,právě paní doktorka je věřící a dokonce u nich v rodině byl její strýc knězem a navíc ona by se nikdy nedala manipulovat,ona je perfektní a správná jako lékařka a i ženská.
bývalý pacient
Naprosto souhlasím,že je výborná lékařka.Vždycky byla a svoje pacienty ještě z bývalé Zevety znala moc dobře a mnohé mněla přečtené ještě než otevřeli pusu.Je však stále svázána s bývalým režimem a to mně vadí.Bývalí soudruzi jí tedy chválí až do nebe.Ale přesto je jako lékařka výborná.
Petr
Vážení a milí. Nedávno jsem byl v ordinaci a byl jsem velmi mile přžekvapen. Paní doktorka je po těžké gynekologické operaci a byl tam její syn. V listopadu složil atestaci, 2 roky pracoval jako externí lékař na dětském odd v nemocnici UH a nyní ještě pracuje někdy na záchranné službě.Jeho přístup a schopnosti jsou velmi dobré. KROMĚ toho.Má dlouhou praxi na ARU. Mě samotného uspával při operaci....A když si vezmu stav praktických lékařů v okolí, tak jsem rád že tam chodím.
julka
Přesně tak je to nejlepší a nejspolehlivější doktorka z Bojkovic , proč by chodila do důchodu,když je dobrá, doktor může ordinovat i do sedm,desáti a více,znám takové a jsou pořád velmi dobří,ona je navíc skromná a že se někdy na něco zeptá,com vyzní jako "drby",ona to tak vůbec nemyslí.ůZnám ji je to špička.
Je nejlepší v Bojkovicích. Stěžují si jenom zeveťáčtí hypochondři.
Jan
jde jen po penězích, zajímá se o drby a pacient je ne 30,- Kč.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Uherském Brodě