Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
sarka.ruzickova1985
Paní doktorka i sestřička jsou moc milý, pomůžou a mají super chování k pacientovi. Mohu jen doporučit.
Kája
Paní doktorka se vždy ochotně snaží pomoci, sestřička je také příjemná. Doporučuji. Navíc nedělají zbytečné prodlevy mezi jednotlivými pacienty.
Urbanová
Výborná lékařka, ochotná a spolehlivá
host
K pani doktorce jsem chodila léta s dcerou a taky jsem byla spokojená. Pak jsem začala mít problémy s očima sama a bohužel ( NEBO SPÍŠ BOHU DÍK ) mi pomohla jiná p.doktorka. Jelikož z mžitků před očima, které měly být způsobeny jenom tlakem, se to vyjevilo v něco daleko horšího.
Velmi šikovná doktorka jako člověk výborná nemám více připomínek ,JEN VÍCE TAKOVÝCH DOKTORů a sestřička moc hodná na nás pacoše.Jen tak dále "děvčeta"
MARUNA
VELMI DOBRÁ LÉKAŘKA .SESTŘICKA TÉŽ DOBRÁ.
Fabíková
Paní doktorku navštěvuji několik let s mojí dcerou, k dětem je velice trpělivá, vše jim vysvětlí, je to odborník na svém místě. A sestřička - to je sluníčko.
Je skvělá jako lékař i jako člověk
:-)
na paní doktorce chválím zejména to, s jakou rychlostí jí mizí pacienti z ordinace... dalé je velice příjemná a jde rovnou na věc... jednou mi vytahovala šponu z oka a perfektní... díky umrtvení jsem vůbec nic necítila... navíc k ní od té doby chodím.... a moc ráda... navíc ráda poradí.... a dokonce mi i řekne ceny v lékárnách.... fakt super....