Chose S.
Chodím k paní zubařce více jak 10 let a zatím žádný problém. Prostě pořádná paní která ví. Ceny taky v poho.
Gabriela Vrbová
Abych řekla na rovinu,tak jsem byla ze začátku z paní doktorky velice nadšená. Ale postupem času mé nadšení vyprchalo.A to hned po té,co mi začaly odpadávat plomby,které jsem měla pouze necelý měsíc a ikdyž jsou v záruce,tak jsem si je musela znovu hradit. Z důvodu studia v jiném městě jsem se díkybohu musela přehlásit k jinému zubaři. A nyní jsem začala zjišťovat,že paní doktorka mi "odrovnala" zatím 4 zuby o kterých vím. Nechci to rozebírat moc do hloubky,protože ty zákroky,které jsem pak musela podstoupit nebyly zrovna 2x příjemné. Zprvu,když jsem si u svého nového zubaře stěžovala,že jsem nebyla spokojená,tak jen mávnul rukou,protože nemá rád,když někdo haní jeho kolegy,ale nyní mi sdělil,že mé obavy a nadávky byly zcela oprávněné.
Copak Vám přijde normální udělat během jedno sezení 4 odpadlé plomby a to bez vrtání?A ještě k tomu dát na černou plombu bílou?Aniž byste tu starou,která se rozpadá odvrtali?Mě tedy moc ne.
Nedoporučuju.A své dva bratry jsem taky přehlásila jinam.
Host...
Od paní "doktorky" jsem se naštěstí relativně včas odhlásila, takže mě jiná paní doktorka zachránila dva zuby před vytrhnutím. Měla jsem na odumřelých stoličkách špatně ošetřené kanálky = pí. Michalíková mi místo tří kořenových kanálků vyplnila jenom dva. Kdyby se to neodhalilo včas, o zuby bych 100% přišla. Navíc mě špatně obrousila zuby pro keramickým můstek, který mě stál 7 500 Kč. Můstek nedoléhá na dásno, takže se mi za něj dostává jídlo, které odtamtaď nedostanu, ikdyž si 3x denně poctivě klokám ústní vodou. Mám pod můstkem hluboký kaz. Zuby pod ním se musí znova přebrousit a můstek udělat znova.... !! Jinak pod všemi plombani sem měla sekundární kazy = špatně udělaná plomba .....
Pavlína
K paní doktorce už by mě nikdo nedostal. Chodila jsem k ní pár let a za tu dobu mi stihla dvakrát zaplombovat zánět a na otázku rovnátek mi odpověděla, že v dnešní době není nic souměrné a tím to považovala za vyřízené. Nikdy jsem v čekárně nepotkala pacienta. Když jsem přecházela k jinému zubaři, tak jsem po ní chtěla opis z karty. Musela jsem pro něj jet druhý den a dostala jsem papír s datumem poslední návštěty a to jsem měla považovat za opis z karty.Zaplatila jsem 50 kč a můj nový zubař jen nechápavě kroutil hlavou a marně hledal na papíře podrobnější zprávu. Pryč od této doktorky!!!!!!
S paní doktorkou nemám sebemenší problém. Je správná taková od rány.
Profesionální přístup k pacientovi
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Valašském Meziříčí
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Valašském Meziříčí
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Valašském Meziříčí