MUDr. Marie Mattauchová

Alergolog Více

Jablonec nad Nisou 1 adresa

Odborný lékař alergolog
Boženy Němcové 7, Jablonec nad Nisou

Zobrazit ostatní profily alergologů v okolí

E
Umístění: Odborný lékař alergolog Jiný

Na chalupě u Jablonce po sršním žihadle jsem dostala anafylaktický šok, po kterém jsem si nebyla schopna přivolat pomoc. Naštěstí jsem ho přežila. Šla jsem se poradit k paní doktorce, přestože k ní nepatřím. Překvapil mě milý a vstřícný přístup jak sestřičky, tak i paní doktorky. Velice ochotně mi předepsaly záchranný balíček, dopodrobna mi vysvětlily, v jakém pořadí jej mám v případě nouze použít, jak si píchnout injekci.
Ještě jednou veliký dík.

B

Toto je opravdu odborník a ještě k toku člověk na pravém místě. Neznám takového druhého doktora na kterého bych mohla říkat jen samou chválu ! Dojíždím k ní z Liberce a jsem maximálně spokojená, syna 4 roky léčí a péče je opravdu profesionální. Lékařka i sestra jsou profesionálky a ještě k tomu lidské což je pro pohodu a další léčbu velmi důležité. Moc děkuji oděma a fakt se těším na další návštěvu. Buštová Květa - Dominik.

Š

S paní doktorkou i sestřičkou jsem velmi spokojená. Chodím k nim již od mala, i když se mnohokrát stěhovaly, vždy jsem dojížděla, protože jsem nechtěla měnit lékaře. V ordinaci i čekárně vládne skvělá akmosféra a sestřička s paní doktorkou jsou skvěle sehraný tým.

Chodil jsem za paní doktorkou v jejím bývalém pracovišti v Semilech, je to již asi 15 let. Tehdy mi předepsala jen jeden lék na astma, zakázala doma větrat, sportovat, chdit ven (byl jsem ještě na zákaldní škole) což bylo dost hrozné. Naštěstí po čase odešla do Jablonce a vystřídal jí nový lékař, který mi vysvětlil jak vůbec astma vzniká, jak se léky užívají, že se mají po jejich aplikaci vyplachovat ústa, předepsal mi ještě jeden lék - úlevový a mohl jsem zase chodit ven a podávat sportovní výkony. Celkově chápal že je pro mne důležité i přes astma nějak žít, což paní doktorka si nechápala. Proto paní doktorku nedporučuju.

výborná lékařka s lidským přístupem.Moderní diagnostika.Vřele doporučuji všem.

Sebevědomá a nafoukaná, protivná.

Děkujeme paní doktorce za péči, kterou poskytuje celé naší rozvětvené rodině na Jilemnicku, chodíme k ní již 12 let, když ještě pracovala v Jilemnici, v Semilech a nyní za ní rádi jezdíme do Jablonec nad Nisou.Když odcházela ze Semil, alergologa jsme změnili z důvodu vzdálenosti, ale rychle jsme se vrátili. Václav N. s rodinou.

Zodpověná, laskavý přístup, vysoká úroveň

pani doktorka mi velmi pomohla od zdravotních potíží(ucpaný nos,bolesti hlavy,sezoní únava),,má nadstandartní přístup k pacientovi-vysvětlila mi příčinu mých problémů a vhodnost předepsaných léků.Její léčba nespočívá ve velkém množství předpsaných léků,ale je založena na kvalitních lécích.Přeji všem,aby od ní odcházeli stejně spokojeni.Luboš

K paní doktorce dojíždíme ze semilského okresu již řadu let, vždy si na nás najde čas, často i po ordinačních hodinách, je skvělý diagnostik, léčba, kterou nám doporučí, je vždy velmi učinná. Má perfektně vybavenou ordinaci, používá nejnovější vyšetřovací metody. Její zájem o pacienty vysoce přesahuje rámec jejích povinností, vždy se snaží najít nějaké řešení. Pro pacienty se snaží dělat maximum, proto se také neustále se vzdělává. Neznáme lepšího alergologa.