Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
V.K.
S paní Matějíkovou řada problémů, péče otřesná, když jsem poprosila o umrtvovací injekci přístup hrozný, nechtěla mi ji dát, dále jsem k ní chodila co měsíc, s neskutečnou bolestí, vždy stejná báseň "zánět dásní", pak mě díky její dovolené vzala jiná paní zubařka a po jedné návštěvě u ní byla bolest pryč, jelikož přišla hned na příčinu a vyřešila ji! O zánět dásní rozhodně nešlo! S akutním problémem nechce nijak vyhovět, ať jde o zákrok na 15minut! Čas který tam vždy strávíme čekáním a to někdy i více. Rozhodně NEDOPORUČUJI!!! Negativních názorů mám od více lidí! Jejich slova "vyhořelá zubařka, bez profesionálního přístupu!"
Veronika Marečková
K pani doktorce chodime dlouho cela rodina, maximalni spokojenost, prijemne prostredi, a chodim tam rada, vrele doporucuji!
Lukáš Žák
Dobrý den, rád bych touto formou vyjádřil max. spokojenost. Měl jsem velké štěstí, že jsem se objednal k MUDr. Marii Matějíkové. Měl jsem dlouhodobé problémy se svými zuby, které se po pár návštěvách vyřešily. Děkuji paní doktorce!
Denisa
jsem velice ráda že můžu chodit k paní doktorce. je strašně ochotná,příjemná a nemám strach k ní chodit. k předešlím stomatologům jsem tak nedůvěřovala jak k paní doktorce matějíkové. nikdy bych už neměnila
m.matejik
Pozor změna telefonního čísla! Nové číslo na paní MUDr. Marii Matějíkovou je: 721 624 520
Pavel Ševčík
Konečně mohu konstatovat, že mám zubaře, tedy vlastně zubařku se kterou jsem nadmíru spokojen. Paní doktorka i sestřička jsou nejen velmi milé, ale i prvotřídně profesionální. Děkuji a jednoznačně doporučuji!!
Paní doktorku vřele doporučuji, je výborný profesionál, má přístup k pacientovi. Když se na něco pacient zeptá, ochotně odpoví a vysvětlí jaký zákrok vám bude dělat. Sestřička je také velmi milá. Čisté prostředí, dodržování hygieny a v čekárně nesedíte dlouho, dodržují časy objednávky pacienta. Paní doktorka je opravdu odborník a příjemná, jsem ráda, že k ní můžu chodit.
Vše naprosto vpořádku, profesionální přístup, skvělá komunikace.
výborná zubní lékařka, ke které se konečně nebojím chodit. Mohu jen doporučit, jsem s ní maximálně spokojena.
Koudelkova Marie
Paní doktorku zná celá naše rodina,považujeme ji za nejlepší.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně