Ord. praktického lékaře pro dospělé

Edisonova 2125, Varnsdorf 40747

• Špatný diagnostik, zesměšňování a bagatelizování situace, náladová. Tuto lékařku určitě nedoporučuji!!

• Ord. praktického lékaře pro dospělé Jiný  •

• K paní doktorce Maškové dochází babička s dědou již 30 let a vždy byli velmi spokojeni, hlavne s ochotou paní doktorky.

• Ord. praktického lékaře pro dospělé Jiný  •

Špatný diagnostik. Dlouhodobé bolesti ruky hodnotila jako namožení, jinde zjistili, že jde o problém od páteře. Nebylo to poprvé, co neurčila diagnózu a zlehčovala potíže. Už jsem u ní skončila
    Čekárnu zavírá 1/2 hod před koncem ordinační doby, i když je prázdná.

• Ord. praktického lékaře pro dospělé bolesti  •

Jsem u ní už více jak 15 let, a musím říct,že její arogance k pacientům je až zárážející. Až teda na pár vyjímek,jež
    zřejmě potvrzují pravidlo.

Od lékařky jsem odešel poté, co jsem před cca 10 lety zjistil, že si účtovala výkony v měsíci, kdy jsem byl mimo ČR.

• Arogantní

Já jsem s MUDr Maškovou velmi spokojena a nestačím se divit nad kritikou, která je zde uváděna. Nikdy jsem se nesetkala s tím, že by byla paní doktorka nepříjemná, nebo snad arogantní, jak tu někdo popisoval. Vždy jsem se setkala s ochotou a pochopením, nikdy mi nebylo dáno najevo, že bych obtěžovala. Kdykoliv jsem se dostavila a jakýmkoliv problémem, ochotně se mi věnovala, důkladně mne vyšetřila, vždy pozvala na kontrolu a VŽDY vybídla, abych jí v případě problémů kontaktovala. Někdo tu psal, že nezve na preventivní prohlídky- lidi proberte se, nejsme na základní škole, aby nás někdo vybízel k pravidelným preventivním kontrolám- to si musí hlídat každý sám. Není nám 5 let. Opravdu jsem spokojená a paní doktorku mohu jen doporučit. Chodí k ní i další členové naší rodiny a neslyšela jsem, že by si někdo stěžoval.

Nemohu si na paní doktorku stěžovat. Léčím se u ní již 18 let a jsem spokojený. Prodělal jsem infarkt, mám dnu. Vždy mi předepíše potřebné léky. Provádí vyšetření svědomitě.

• Moje malá zkušenost s paní doktorkou stačila na to, abych tam vícekrát nešla. Čekáte dloooooouuuuuho v malé čekárně, přístup lékařky je lehce arogantní a v podstatě máte dojem, že ji zdržujete.

Tatkovi neodhalila zapal plic