Praktická lékařka
Zoubkova 53, Brno

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktická lékařka

Doktorka Malachová je velmi kvalitní a schopná lékařka. Pracuje svědomitě, precizně a má empatii k pacientům. Jsem v její péči řadu let
a mohu ji jen pochválit.Jen více takových lékařů.

Nejsem pacient, který jde k lékaři s každým škrábáním v krku, když se ale cítím mizerně a objednám se na odběry krve, kdy vzápětí přijdu, paní doktorka se mi ani nezeptá jak se cítím a neprovede základní vyšetření, sestra provede odběry a mám si příští den zavolat na výsledky. Posuďte sami. Měním lékaře.

K paní doktorce Malachové chodím od roku 1990 jsem sní velmi spokojena je dobrým diagnostikem ,když se jí něco nezdá tak posílá k odborníkům nic nenechá náhodě je pro mě rodinnou lékařkou má dobrý přístup k pacientům vřele všem doporučují

R

K paní doktorce Malachové chodím přes 20 let a hodnotím ji jako výbornou lékařku. Mnohokrát mi vyšla vstříc a pomohla daleko nad rámec svých lékařských povinností, vždycky si na mě udělala čas, starala se o mého těžce nemocného tatínka, vždy měla pochopení a nikdy mě s ničím neodmítla. Situace vždy hodnotí v souvislostech, nedívá se jen na můj momentální stav, ale bere ohled na chronické potíže i na průběh onemocnění a léčby v minulosti. Celou dobu se udržuje v obraze o nových metodách léčení a nových lécích, ráda vám předepíše léky bez doplatku a s minimálními možnými vedlejšími účinky, není ve vleku nějakých farmaceutických lobby.
Souhlasím s názory, že je zvyklá předepisovat antibiotika, ale stačí se s ní domluvit, nijak se na vás nezlobí, když je nechcete, domluví se s vámi, jak by vám to nejvíce vyhovovalo. Je pravda, že si ale musíte říct.
No a nesmím samozřejmě zapomenout na sestřičku, která je tam mnoho let a je stejně ochotná a nápomocná jako paní doktorka!

I

Paní Malachová je velmi milá a pečlivá, narozdíl od mé předchozí lékařky se na mě nikdy nedívá jako na simulanta, co si vymýšlí. Trpělivě naslouchá, nic nepodcení a vždy vše trpělivě vysvětlí. Navíc nemá problém vzít krev na vyšetření anebo člověka poslat za specialistou. Jsem spokojená a dopručuji.

Z

Paní doktorka Malachová je nejlepší lékařka, jakou znám. Jsem u ní již osmým rokem a každý můj zdravotní problém vždy řešila profesionálně a důkladně. Je milá a když je potřeba, i rázná. Vždy jsem mile překvapena, když příjdu po nějaké době a paní doktorka si vzpomene na můj předchozí problém a zeptá se, zda se něco změnilo. Milým bonusem je minimální čekací doba, paní doktorka ordinuje svižně, takže ani plná čekárna mě neodradí. Paní doktorku mohu jedině doporučit!!

R

Paní doktorka je milá, vstřícná, ochotná, neponechá nic náhodě. Jsem velmi spokojen s její péčí a díky za to že ji máme. Vřele doporučuji i ostatním pacientům

Paní doktorka Malachová má velmi profesionální a lidský přístup k pacientům , chodím k ní řadu let, Rozhodně doporučuji Tomáš Ovísek

Výborná lékařka, všem mohu doporučit.

K paní doktorce chodím dva roky a za tu dobu mi napsala asi dvanáctkrát antibiotika, napsala mi je, i když jsem přišla s lehkým škrábáním v krku pro něco na prevenci. Rozhodně nedoporučuji.. V nejbližší době se chystám změnit praktickou lékařku.